My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, August 31, 2010

De palma hotel ampang...

cousin: jommm bukak puasa kat de palma arini...
kojah: hurmm tak kottt...malu lah...
cousin: hahahaha tak boleh bla nak malu2 pulak...macam orang lain...
kojah: i kan pemalu...hahahahaha

muakakakaka bab makan free pun nak malu-malu...apakah!


serius bila aku sampaiiii jerk kat hotel aku rasa macam tak excited bila tengok makanan-makanan dia...macammm hurmm mana makanan best2 nihhhh???

yang aku rasa best pung siput sedut sajork...itu pun bukan main shusahhh lagik aku nak sedut2...ehh ada la jugak makanan lain yang besttt...tapi tak banyak macam tahun lepas aku berbuka kat hotel yang sama...


makanan dalam pinggan pun tak diambil secara tamakkkk...maknanya apa tuh u olsss?lalalala

kojah: chef, mana puding roti macam last year punya?
chef: arini tak ada la dik...tiap ari menu berbeza-beza...

owhhh aku adalah frusttttttttt!


kalau tak silap aku, nih hall kedua yang hotel nih bukak untuk berbuka puasaaaa...so korang leh bayangkan lah berapa juta manusia dalam nih...


sayanggg, pleasee next monthhh...i merayu-rayu kat you nih...kalau takkkkkkk, siaplah!hahahaha => sambil pikir2 apa yang harus aku lakukan...


tapiii aku pelik oh...kenapa dorang yang datang berbuka kat hotel balik terlalu awal??baru makan setengah jam dah ramai yang balikkk...aku nih kalau makan kat hotel mana reti nak balik awal-awal (even makanan tak berapa best!)...kata bayar mahal kannnn (even bukan aku yang bayar)...haha

hurmm masa aku ngah sibuk2 nak amik makanan, aku ternampak sorang blogger nih...dalam hati aku, eh ehhh macam kenal la brader nihh...hahahaha yang pasti ko bukan gemok dan pendek sebagaimana yang ko tuliskan di beloggg...haaa bro, bila nak update blog yerk?dah berkulat dah blog ko tuhhhh...*betol kan ko yang aku nampak?*

haaaaa lagik satu aku kepelikannn...mamat sebelah aku makan sorang2 ohhh...mana bini bang??


5 comments:

rasp said...

pernah berbuka sekali je kat situ...
mmg terasa kureennnggg je...
sampai now takmo gi situ dah hehehehe

kojah said...

dear rasp,
owhh akak penah berbuka kt sini ek...mmg rasa dia tak menyelerakan...tapi ramai gak orangg...pelik ohhh~

haya_yaya said...

ko suke puding roti dia ek dik?akak pongg!!! sedap giler...tp pegi bukan time pose..time ade seminar ke,meeting ke...hehehehee..kompom free!!kohkohkohhhh...makanan dia mmg kureng ckit..org blik tu pasal nk gi semayang kt tingkat atas kowt..

*luv Syahnia* said...

tang ciput tu tak boleh tahan..
tp tang nak sedut plak..lomahh *__*

kojah said...

dear haya,
a'ah kak...nyum nyum!!terbayang-bayang lagik puding roti last year punya...hurm sy rasa dorang btl2 balik kott...sbbnya dorg xdtg balik kt tmpt mkn dorang...huhu

dear syahnia,
tahu takpeeee...tak sedut kemain payah betol...siput tak fresh kottt...haha

Page number