My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, September 02, 2010

Pulau redang part 5...

pagi-paginya adalah masa untuk shoppingggg...even duwet aku satu habuk pun tak ada, tapii takpe oh...ate ada boss yang kaya (bodek sikittt!)...hahahaha

kojah: bos, nak pinjam duit bulehh...
bos: boleh...lagipun duwet u kan hilang...


see, beruntung kan dapat bos yang memahami...huahuahua!!


tempat shopping pulak jauh nun di hujung jalannn...ehh bukan tempat shopping mewah2 pun...untuk beli fridge magnet souvenir sikit-sikit jerk...


aku pulak jenis suka survey dari satu kedai ke satu kedai...yela, nak shopping pun pinjam duwet orang haruslah compare mana yang termurahhh...hukhukhuk


ko tahu, bila nak compare tuh bukan main lenguh lagik kaki-kaki haku...kejap lari-lari kedai sini, kedai lari-lari kedai sana...kejap lari-lari kedai sinun...semua 3 kedai yang aku compare kan...

dalam banyak-banyak kedai, aku rasa kedai yang paling atas sekali yang paling termurah...sorry la na, even kedai kat atas nih tak berapa rupa gambar tapi kedai dia area-area situ la...


inilah bukti aku berlari-lari ke sana ke mari...so u ols yang mana pesan souvenir kat ai tuh, buleh la bagik sipar baru kat ai yerk!haha

haaaaaaa sampai putus kot sipar aku tuhhh~


aku tak buleh terbayangkan betapa allienya aku...nak pikir souvenir aku lagik, souvenir family aku lagik dannn souvenir untuk opismate aku yang meng-order lagikkk...yelaaaaaaa, kata bangun lambat ohhh...tuh yang terkocah-kacah tuh...sebab pasnih adalah masa untuk kitorang check out...


posing saat-saat terakhir sebelum meninggalkan pulau redang...sob sob sob =(



korang layan je ea...


yang bestnya masa pas check out bilik memasingggg...

izzi: meh korang bertiga...ini sedikit sumbangan dari kami semua...

yaribbaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!yabedabeduuuuuuuuuuuuu!!alhamdulillah, terima kasih korangggggggggggg...luv u olsssssssssss...muah muah!!


aku orang yang paling happyyyyyyyyyyyyyyyyy!!mana tak happy kan, duwet satu sen pun tak dok kat tangan hakuuuuuuuuuuuuuu!!sampai hati betol pencurik tuh kan...


group photo bersama group agency manager (GAM)...tuuuu dua orang sebelah kanan aku tuuuu...kakamy and kakhisma!! => to fera, dorang nie yang aku maksudkan~


view pulau redang...



pas check out, masa untuk menunggu ferryyyyyy...

hurmm aku rasa aku penah cakap kot kat entry2 sebelum nih...yang kitorang kena amik 2x pengangkutan...mula2 kena naik boat yang tak berapa nak besar then barulah naik ferry yang besarrr...sebabnya aku rasa ferry tuh tak boleh nak g kat tepi-tepi pantai kottt...


inilah caranya bila aku bau perfume lelaki yang kuattttttt!huii, senak hidung2 ai tau bang =P


dalam ferry menuju ke jetty kuala terengganu...masa nie lah besttt kan...angin menolak2 badan ku yang ramping...ahaks!muahahahahaha!!


babai pulau redanggg...ada masa kita ketemu lagikk...tapiii takmo oh aku g pulau redang lagikkk...bukan sebab tak best tapi sebab dah pernah merasa...alaaaaa, kan banyak lagik tempat-tempat menarik dalam mesia nieee...tuuuu ha, pulau perhentian aku tak pernah jejak lagik tauuuu! (motip bagitau?)

ehh ada lagik satu entry...itu last punya entry...wait ya! =)


3 comments:

iqafi said...

bestnye..tk penah lg smpai cni..huhu

mekchu said...

cane lak duit bleh ilang tu? kena rampuk ke??
redang?? ermmm ntah bila la mekchu nak smpai sana.. shiookkk nyee...

kojah said...

dear iqafi,
g la sis...mmg besttttt!

dear mekchu,
ilang masa kitorg semua g snorkling kak...sy rasa staff2 hotel gak yg amik sbb kunci ktorg tinggalkan kt ctu...akak nk tahu lbh lnjut akak baca entry2 sebelum nie...

Page number