My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, September 15, 2010

Dah tibe di home sweet home!

selamat hari ayeeeeeee...u ols semua dah kerja kah??

alhamdulillah, aku dan family selamat sampai ke rumah tercinta semalammm...sampai2 jerk kebabom tido, bangun-bangun teros zassssss iron tudung raya...ateee ada orang jemput beraya kan...

aku nih kalau orang yang penah datang umah aku, aku rasa sangatlah serba salah kalau jemputan dorang tak dipenuhiii...kira macam kejinya dorang jemput aku tapi aku tak datang...bila aku jemput dorang, lajuuuu jerk dorang datang ohh...so orang2 camnih yang harus di ambil kira =P

tapiii sebelum g beraya, memacam urusan yang aku settle kan...pertama, g bank gaji aku...ada ke punya nyanyok aku nih sampai password online banking tuh aku leh terlupeeee...alih-alih bila aku dah terrrlebih tekan, dah kena block...haaa menggagau la kau mintak new password kat bank sana...

pastuhhh aku g terminate line maxis hakuuuu...tuh pun nasib baik sempat...yelaaaaaa, pukul 3.45 baru terhegeh2 aku keluar rumah...padahal memacam urusan yang harus di settle kan...

di maxis centre ~

brader: nape nak terminate line maxis?
kojah: mahal la...celcom lagik murah...
brader: (terdiammmm!)
kojah: (aihhh diam terosss...aku baru nak dengar apa respond dia)

korang tahu, aku bayar line maxis nih sampai shopping aku pun terpaksa dicatuuuuuuu...mana ada aku shopping hebat raya arituh...yang baru aku beli pun tudung raya...sadisssss kan?lagik sadis bila kenkawan aku dok kepochi2 ngan aku...

friends: aku nak beli makeup raya...
kojah: hah?makeup raya pun ado ke?
friends: adoooo...

see...ai pakai makeup lama jerk tauuuuuuuuu =(

so ada sesape nak tambah koleksi duwet raya ai tak?ai terima sebarang sampul raya...hahahaha

ok babaiii...nak tengok berita sosilawati...apa ke tak ada otak orang yang bunuh tuh??sampai keempat-empat ko bunuh kan...MEMANG KIJAMMMMMMMM!!


4 comments:

chentaMAYA said...

hahah! mxs mmg weh! mahall~

Wawa~* said...

yerrr... sy pun bru tukau ke celcom... erm. biasa2 je kut. ahaha. tp x la sebangang maxis yg sesuka hati nk charge bebila masa diorg suka... hak dush!

best regards,
wawa~*
SecretWhisper.net

p/s: selamat hari raya!!

Sharinginfoz said...

baguslah selamat tiba ya

Anak Serina Ngan Umie Aida

kojah said...

dear chentamaya,
mmg ponnnn...benci!

dear wawa,
papepn celcom lg murahhh...ngee~

dear sharinginfoz,
alhamdulillah...

Page number