My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, September 07, 2010

JW Marriot hotel...so nyummy!!

aku rasa la saat entry nie kuar dah ramai yang balik kampunggg...so aku pun update ala-ala jerk ye...ada masa aku kasik edit balik...


service memang TIP TOP!!keluar lift jerk dah ada staff hotel yang tegur...


berposing dulu, ambil makanan kemudian...wah, macam tak percaya!!HAHA


hotel jw marriot nie betul-betul berhadapan dengan pavillion...harus u ols tahu kat celah mana pavillion kan...


first round!


second round!

astaga, susah giler aku nak jumpa sotong kangkung yang sedap giler melainkan di pulau pinang sana...tapiii sotong kangkung ini berjaya menambat selera ku!!


jangan risau, surau pun TIP TOP!!


malah sipar nak amik air semayang pun disediakan..i loikeeeeeeee!


third round!


okkk, mari berposing...kasik can perot mau berdondang sayang...sabar ye perott, pasnih ai nak tambah lagik...huhu


mana yang pandang camera ai, ai lap youuuu!yang mana tak pandang camera ai, ai don't like you...HAHA bayangkan haa, berapa banyak camera depan mata kitorang...so yang mana terpandangkan camera FINK ai, mari beraya bersama saya =P


motip kojah beraksi begitu?tetttttt!


boss 3, farry, boss 1 (boss yang belanja berbuka di JW Marriot nie), boss 2 aka boss new zealand dan kojah...yihaaaaaaa!!

ha amikkk...berapa banyak boss da =P


thanks kakamy for the treat!!next time belanja lagikkk...kihkihkih

hurmmm nih aku nak cerita pasal wedges yang aku pakai...even tak nampak tara mana tapi feduliks...aku tatap nak cerita ohhh =D

ini satu-satunya wedges @ heels aku yang tersangatlah tinggiiiiiiiiii...ikotkan hati aku mau aku lelong2 sajork kat belog ni tapi macam sayang la pulak sebab ia nya santekkk kotttt...ko bayangkan, 4 inchi tuuuuuu...

kojah: ingat nak jual la wedges kelabu yang tinggi sangat tuh...
cousin: eh janganlahhh...pakailaaaaaa...cantik plak tuh...

akhirnya niat untuk melelong terpaksa dibatalkan...alaaaaa, bukan aku yang pilih kasut tu punnnn...cousin aku ngan kawan aku la yang push2 suro beli...HAHA

ada masa aku kasik jaja eh...


ok, sambung balikkkk...


dan lagikkk...ini tak tahu dah round yang ke berapa...ya ampunnn, berapa la berat aku sekarang nih!macam giant dah aku rasa aku nih...huhu


semua sengetkan badan...itu strategy kah?hihihi


apa yang aku boleh cakap, makanan kat sini yang PALINGGGGGG TERBAIK sekali!!sampai sekarang aku still terbayang-bayang...

so yang mana nak date ngan ai untuk ramadhan next year, bawak ai berbuka kat hotel nie pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeee!!

=P


3 comments:

atty's said...

kan main lagi kojah posing..
lawa baju kojah .

mekchu said...

shedapnya sotong kangkung.. jarang hotel yg wat menu tu.. lepas je makan mekchu tau kojah gi mana..... harus pavillion kan??

kojah said...

dear atty,
harus kak...ate hotel mahal...tenkiu kak =)

dear mekchu,
sedappppp kak...xpenah jmp hotel yg hidang bnda alah tuh...hurm xpg pavillion pn kak...duwet abis bayar bil =(

Page number