My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, March 24, 2010

Flaming steamboat sunway for the 2nd time...

haiiiiii, ingat lagik yang aku pergi pertama kali itu??

kali nie aku tunjuk pulak apa makanan yang disediakan di flaming nie yerk...


dia ada 2 meja panjang...adehs, meja ke dia panggil eh?

satu meja penuh ngan benda2 seafood macam ketam, lala, udang, haaa macam-macam lah...aku tak tahu pulak nama benda2 tuh...


nie meja lagik satu...

ko tengok je lah apa yang ada...


marshmallow pun adoooo...


bihun, keow teow dan seumpama dengannya...

telur pun ada jugakkkk...


yang nie nasik, bihun, ayam...

nasik bihun dia biasa2 sajork...


ice cream dia banyakkkk pilihan...

ko pilih la perasa apa yang ko nak...


jemput makan semuaaa...

ehhh, takmo dah la aku g makan kat sini...aku nak try tempat lain lak...ada banyak lagik tempat famous da amor dalam bab2 makanan nie kan??


millionnaire to be...

kenapa millionnaire??tuh nanti dalam next next entry aku citer...


honestly kalau tanya aku kesedapan flaming ngan johnny, aku lebih prefer johnny...tapi tue ikot tekak aku la yerk...

kalau ko tanya budak lagik 2 orang nie, dorang tak sama tekak ngan aku...dorang prefer flaming...


dah dahhhh...yang nie pun dah nak sampai termuntah-muntah dah aku...over limit sangat aku makan...

againnn, dia konsep buffet yeeee...ko bayar 20.90 dan ko amik la apa-apa sahaja yang ko nak makan...tapiii ada tax jugak yerk...jangan sampai membazir sudah...

membazir amalan syaiton =D


10 comments:

Sharinginfoz said...

memang sedapnya.... suka makan kat johhnya..... apa-apa pun kena try ni.. awak dah 2 kali pi... takboleh jadi ni...

Bayar Kad Kredit 5%

Keropok Terengganu

Cik Wanie said...

akk pernah pegi sekali saja flaming tue,
mmg best dan heaven sgt2;)
hahahahaha...

nanti kita plan g sesama plak ok;)

ainkhurun... said...

br je td pk2 mne lg better,,johhny or flaming! sbb aku sgt jtuh chenta klu mkn steamb0ot johhny!! waaaweeeee!!

Dee said...

sedapnya jah..bila ko nk bwk akak gi mkn kt situ lak..

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

tengok gambar pun dah best

redzstylo said...

so azzah, ape tggu lg??? blanje i flaming cpt...

kojah said...

dear sharinginfoz,
pg lah bro...tapi johnny lagik sedappp!HAHA

dear cik wanie,
oh akak penah try ek?ok kak...nnti akak turun kl roger2 lah yerk...

dear ainkhurun,
bagik aku johnny tetap di hatiku! =)

dear dee,
nnti ada transport ok kak...

dear crazybeautiful,
mmg best...akak g la try kak...

dear redz,
huii, nih extraordinary nih!dah la yg nie pn i bnje, kne banje u lagikk, pokai la macam nih =( heyyy, u should belanja me kenny rogers ok!bila bila??saturday nie tau!!

[z@ck] said...

steamboat..
i loike
=)

kojah said...

dear zack,
i like too...

Mr PenyuBiru said...

malam nanti nak pergi sini.kita tengok apa kata tekak saya pula.hehe..

Page number