My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, March 09, 2010

Sesape nak teddy bear sotong, sila ke .....

adehhh, macam lama sangat aku tak update blog...huhuhuhu

nak update malam2 tuh jangan harap la...internet lombab sesadooo...so lebih baik aku buat keje dari melanguk dok tunggu...

lagipunnnnnnnnnnnn...ehemmm!aku ada 3 trip menanti...muahahahahahaha

kojah: mak, bulan 6 nih jah nak pegi tuttt...dengan tetttt!
mom: pegi jal
an2 jerk...patutnya sem nih kena dapat 4 flat tau...blablabla

tengokkkkkkkkk!tuh baru aku cakap mukadimah je tuh...tros mak aku suro dapat 4 flat trossss...adoyaiii...memang kena struggle lebih la aku nih...

tuh aku belom citer sal trip aku yang nih...yang tue lagik jauhhhh...alah, tak ada lah jauh sangat...kehkehkeh cuma kena mintak passport bagai...ko tahu je lah abah aku nih, semua passport anak2 dia, dia nak pegang...kang tak pasal2 ada anak dia kawen kat thailand kanggg...

betul la apa yang cousin aku dok cakap...

kojah: wei, macam mana nihhh...banyak gler trip nih...
cousin: jangan risau laaaa...hang dapat pointer tinggi, sure mak ayah hang bagik nyer...blablabla


begitu kah ibu-ibu??

hukhukhuk ntah apa ke benda ntah aku merepek entry kali nie...sebenarnya aku nak tunjuk sotong iniiiiiiiii...




nak??mau??

sila lah ke cimb yang berhampiran...

tapiii kalau ko baru nak buat cimb clicks la...kalau ko dah lama buat, jangan harapppp...huhu aku goda2 akak tuh nak dapat extra 1 lagik pun tak dapekkkkkk...

pegi yerkkkk...sementara stok masih ada...kalau diikotkan, stok sehingga end of this month...

ehhhh, dah ada cimb clicks nih leh la aku pulak yang click2 air asia tuhhhh...giler la...alah, korang pun buleh fly2 gak hape....everyone can fly maaaaaaaa =D => air asia, sila amik i sebagai duta yerk...ahakssssss!

aku nih kalau kerana bercuti, abis duwetttt pun sanggup...alah, macam korang laaa...korang sanggup abiskan duwet kerana apa?hp?shopping?makan?bf @ gf?tetttttttt!

dah2...aku nak mengejar misi 4 flat itu...kang tak pasal2 parents aku tak bagik aku torobang kang...


6 comments:

rasp said...

nak itut terobangggggggggg :D

kojah said...

jom jommmmmmmm kak!!kita g tmpt yg sy ckp aritue ms kat secret recipe!

green apple said...

alahai cutenya kaki sotong, kontot2 je.

kojah said...

dear green apple,
hahahahaha akak dh ada cimb clicks lom?

lily lotus said...

alaa kacang jer 4 flat tu bagi kojahkan..huhu..selamat berenjoy sakan!

kojah said...

dear lily lotus,
ishhh, susahhh la kak...lagik2 sem nih...subject tough2...wuaaaaaaaa!!

Page number