My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, March 01, 2010

Dinner with deekuntum...

kakdee: kojah, penah makan kat Portuguese Grill tak??
kojah: tak penah kak...

kakdee: jom midvalley...

kojah: jommmm


lebih kurang cenggitu la bunyiknya...

aku nih mula lah pikir bukan2 kan...dah berangan yang portuguese grill tue ala2 kenny rogers...hakhakhak


sebenarnya esok tue aku siap ada test lagik...tapi test professional communication je la...ntahla nape aku rasa lain macam perangai aku sem nih...malas wehhh...malas betul2 laaa...

baru bukak buku 2-3 minit dah menguap...baru nak start buat assignment tros fedup!lagik2 bila soklan tuh aku tak leh buat...lagikkkk la fedup...

ehhh, melencong pulak aku...

hye kakkkk...nape akak senyum2 jerk...tettttt!ahahahahaha


aku baru tahu kat midvalley ada lagik satu foodcourt...bukan yang kat atas sekali sama level ngan wayang tuh...bukannnnn!

yang nie kira atas atas mph...macam mana aku nak cakap hek...kira atas mph la...ko kena naik escalator, sampai laaa...huhuhu


wahhh, best best...dah la makanan sedap, orang belanja pulak, lagikkkk la super duper sedapppp!kihkihkih

heyyy memang betul2 sedap la...aku amik kembung plus sotong, kakdee amik kembung plus lala...


amik gambar di tepi jalanan bukan perkara yang mustahil bagik seorang (eh dua orang) blogger...hahahaha pedulik hape orang nak tengok2 kan =P

btw, thanx so much kak...terima kasih juge for any advises to me...muahsss! =)


6 comments:

zamdotcom said...

nampak sangat sedap.. ^^ berkeroncong lagi perut ini..huhu

p/s: tak tahu elergik makanan

[z@ck] said...

weyh..ko bt aku terliurrr...

Dee said...

gambar kt camera kojah ok..kt camera akak berkilat2 muka kita..hehehe..

Pocket said...

waah, kak dee makin berseri nampak?
:D

nURmALa mAZLan said...

yo la dik..midvalley ada 2 foodcourt...satu mahal satu murah..ahaks~ boleh??

kojah said...

dear zamdotcom,
mmg sedapppp

dear zack,
sian ko kan...dh masak lom kt sana?

dear dee,
tue lah...gmbr camera akak xcantik jadiknya muka2 kita...hahaha

dear pocket,
haruslah bro...maintain vouge =P

dear nurmala,
yeke kak?sy baru tahu...yg nie kira murah la??

Page number