My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, March 16, 2010

Winter coat n boot yang murah2...

*scroll down for the next entry please*

Kat mana nak carik yerk??

aku nak yang cantik tapi debooooooooooommmmmmmm!!

ehhh bukan aku, orang lain marrrr...aku post bagi pihak je nih...

harga kalau boleh janganlah mahal2 sangattt...dalam 3ratus ke bawah ke...

pastu pasal boot tuh pulak, nak yang tak ada heel...yang jenis leper2 gitu...

winter coat yang aku pakai tuh ok gak kan cumaaaaa si pembeli cakap macam orang tua punya style...apakah??

yezza!comments n suggestions yang terbaik akan mendapat gift dari oversea...muahahahahaha i acah je lah...bukan saya yang nak pegi oversea itu...kalau aku sendiri yang g, buleh la aku bagik seketul fridge magnet kan korang kannnn =P


11 comments:

alamfanacinta said...

aku suke je kojah oii tgk coat putih tuhhhh...nmpk very d vintage classic ohh!!

x tau la nk suggest kat mana, tapi kalau bab winter2 kot nih kaler terang nmpk cunn..like merah n royal blue...:) walauponnnn haku tak penah beli..wakaka~

Gieyana said...

hurmmm..no idea ar dik..KL byk ar..:D

rasp said...

aiseyman sis...
tak ingat lah nama kedai tu...
tapi ada kat jusco wangsa maju...
kedai dia ada jual bag2 and baju2 winter cloths nie..
tapi akak dah lama tak ke jj tu..
tak tau lah ada lagi ke dah tutup kedai tu hehehehehe....

Cik Wanie said...

wah wah wah,
berposing sakan yer,
hihihihi;)

[z@ck] said...

ko nk dtg kat aku ke..
muehehehe

kojah said...

dear alamfanacinta,
tuh la kak...bg sy pn cantikk tp bagi yg nak beli xcntik...hoho
owhh yg kaler terang2 lagik cun ea??

dear gieyana,
mmg byk kak smpai tak tahu nk beli yg mana satu...tp nk tahu yg mana murah2...budget ciputtt...

dear rasp,
ok2, nnti ktorg try terjah...thanx byk2 kak =) ehhh kak, apa website yg aritu akak ada bgtau tu??

dear cik wanie,
bukan sy kak...org lain...

dear zack,
hahahaha duwet aku tak cukup nk smpai sana...kne kumpul dulu...tp aku rs mcm nk g gak tp xtau bila...

::NaS:: said...

kalo nak yg fesyen dia best2 gi la forever 21.cantek2 gak.kat one utama ada.dulu aku beli situ.
kalo universal traveller pun ok,tp bg aku fesyen dia kurang menarik skit.yg tu kat MidValey pun ada kalo tak silap

nurul said...

uikss..kojah..
saya juga sedang mencari trench coat untuk ke negara yang sekarang mengalami suhu 6 darjah celcius..heheheh


nak kaler pink dan berbulu namun murah2 je (sebab pasti akan pakai sekali tu je..haha)

kojah said...

dear nas,
ok noted...thanx so much dear...

dear nurul,
akak nak g mana????smlm akak g matta fair tak?ada jual winter coat kt sana...

Dee said...

akak slalu gi kt loke yew tu..dekat dgn kubur jepun MAA tu..ada satu kedai..jual brg2 winter..ok gak rega..nama x ingat sgt..tp camana nk gi situ akak leh bgtau..

kojah said...

kubur jepun?okkk, pape sy text akak ok =)

Page number