My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, March 15, 2010

Malu2 nyah i jumpa bloggers...hahahaha

auwww!

aku nih malu2 sikit la kalau first tyme nak jumpa oranggg...

tapiiii kalau dah lama kenal tuh tak payah cakap laaaa...ngan orang-orang tuh sekali aku kerjakan...miahahahaha


hahahaha masa nie ada sedikit 'discussion'...alaaa, mana buleh bagitahu apa yang di discuss kan...kata pun makan2 di secret recipe...haruslah jadik secret gitu =D

tapi melopong gak la aku mendengarnya...huhuhu

apakah??


dah nama pun bloggers, mamarazzi ada di mana-mana...

somebody: eh cantik la akak yang pakai tudung grey tuh...

wahhhh kelas ko kak! =)


aku makan nasikkkk...itu semestinya...hoho


dah abis pung pang pung pang dan nom nom nom, macam biasa lah yerk...masa untuk berposing...

uiks, kakdee pun pakai baju pink marrrrrr...


dan di depan aku adalah kaknani (ala kak, nape tak buleh masuk blog akak nih?) dan kakrasp yang berjaya membuatkan aku terkejut...

hurm sebenarnya masa aku nak lintas jalan nak ke secret recipe nih, aku terdengar ada orang yang menyapa aku...haiiiiii, macam kenal jerk...rupa2nya kakrasp yang putih gebu!~


tadaaaaaaaaaa!!

nie yang best jumpa bloggers nih...muahahahahaha

terima kasih banyak2 ye akak-akak semua...nanti kita dating lagik yeeeeeeeee =)


5 comments:

Kancilbiru said...

bestnyerrrrrrrr...aku pun nak gak..hehe

*ayu the sun* said...

awwww... siapa yg puji akak tudung grey tu?
siapa???

:P

rasp said...

hehehe memula tu plan nak cuit pinggang...
takut plak kang melatah, melangkah atas jalan, naya!
a pleasure meeting u sis :)

rasp said...

hehehe memula tu plan nak cuit pinggang...
takut plak kang melatah, melangkah atas jalan, naya!
a pleasure meeting u sis :)

kojah said...

dear kancil,
nak join gather2 ke kak??

dear ayu,
hahaha secret kak...tp ada yg memuji...

dear rasp,
hihihi ok kak, nanti kita cemolot lagik =)

Page number