My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, March 14, 2010

Birthday party~

korang kecik2 penah wat besday party??

aku tak pernahhhhh...teringin jugak nak buat tapi macam mana hek?kena jadik kecik balik la...


'you are invited to our little princess birthday party at blablabla'...

wahhhh kena tepat pada masanya...hahahaha


dah la kitorang bagaikan anak-anak yang terbiar (kes mak pak balik kg), dapat pulak invitation ala-ala makan, lajuuuu oh kitorang terjah...abang aku lagik la...cepatla kita pegiiiii...makan free nih...

hahahahaha kena plak aku yang malas nak masak...elok la dan2 jiran ada buat besday party =D


aku yang menyempit-nyempit dok kat budak2 kecik...

alaaa, segan la aku nak join orang-orang besar...kalau mak aku ada sekali, leh la aku tompang sekaki kan...

orang-orang besar?bunyik macam aku orang-orang kecik plak...miahahahahaha


dan makan nie dah syorga bagik aku n adik beradik aku yang lainnnn...sedappp plak tuhhh!

tapi tak kan la kitorang g lenggang kangkung mak minah sajork...kata besday party...haruslah beli adiah kannnn...


kojah: maisarah, jom amik gambar...
birthday girl: tak nak lah auntie...
kojah: hah, nape?
birthday girl: maisarah malu laaaaaa...

alololo, datang umah aku ari2 tak malu plak...nak amik gambar malu2 plak ko yeee...

hahahahaha aku kecik2 dulu pun suka kuar masuk umah jiran aku gak...alih2 anak jiran sebelah umah aku masa kat Penang tuh kitorang jumpa balik sebab belajar tempat yang sama...huhu


4 comments:

Cik Wanie said...

wah g majlis hari lahir yer,
lps nie tunggu invitation card dr akk ok,
tunggu;)

hihihihi

Sharinginfoz said...

sure budak2 seronok kan.. yang besar pun menumpang sama le tu

Nor_Emylin said...

wowowoowo..memang best la Birthday PArty..Parent kak lin pernah la gak wat sekali dulu utk besday kak Lin..maser darjah 3 tak silap..byk dapat adiah...tapi hadiah sumer mainan......mak abah plak bagi teddy bear besar punyer...

P/S ; ALA, DAH KAWIN NANTI, SUH HUBBY CELEBRATE BESDAY sesama ehk....ALA-ALA ARTIS GITU KAN....hehehe

kojah said...

dear cik wanie,
terkejut sgt2 kak bila dpt invitation dr akak...dh tak sabar nih!!

dear sharing,
menumpang mkn yg pnting...haha

dear nor,
kecik2 sure best kan kak...klu besar2 tunggu bakal husband la yg celebrate...tp x adala mcm artis kot kak...huhu

Page number