My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, March 21, 2010

Hadiah besday tetap ada even sebulan lebih berlalu =)

so ada sesape nak bagik ai adiah besday lagik tak?ngeh ngeh ngeh

ai terima dengan hari yang terbuka you =P


even adiah nie pun murah, tapi aku tetap bergoyang buntuit kegembiraannnnnnnnnn!!

motip?harus lah sebab PINK nyahhhhhhh~

hazree, tq so muchhhh!


nie daripada pasangan pompuan aku aka kak zaida =D

ehhh bagik aku la...aku lagik suka kalau dapat hadiah berupa baju daripada benda2 macam mug, tabung dan seumpama dengannya...yela, aku nih bukannya pandai sangat nak hias2...so lebih baik dapat benda yang aku buleh bergaya kan...

even benda yang aku nak gayakan itu bernilai sepuluh hengget...tapi aku still gembira sangat-sangat macam dapat baju yang branded2...

serius, baju yang aku dapat nie pun murah sajorkkk...aku dah dapat agak berapa rm...tapi aku lebih suka benda2 macam nie =)


dan ini laksam untuk membuatkan korang terliur...muahahahaha

alahhh, kalau dah terkecur2 air liur tue, apa lagik kan...datangla ke kampung baru...

eh, laksam tue bukan adiah untuk aku tapiii santapan di waktu petang untuk menaikkan berat badan...

hoyehhhh!!


4 comments:

nEa FleriDa said...

Bes nye dpt hdiah:)

kojah said...

best sgt2!! =)

Zarpeno said...

aku nk bg.terimalah sebuah cinta dariku.kuikuuikui

kojah said...

dear zarpeno,
mana mana??huh!!

Page number