My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, May 24, 2009

Snip Cameron Highlands...

Cameron highlands penuh duka n ceriaaaaaaaa!!nape duka??hurmmm, aku nak story ke tak benda nie ek??tetibe cam nak wat private blog...huhu

nape, nape n nape benda nie berlaku kat aku??????cukup baik kah aku ini terhadap insan2 lain??????
















nie selepas peristiwa duka tersebut...tp maintainnn je kan...cOver itu penting...hohohoho
















yaaaa, aku pg ngan my bff (best friend forever)...!tu ha Tupey, laki ke pompuan sebelah aku tuh??

tp bukannya kawan aku nie jerk...ramai oh...3 buah bas kottt...actualy nie kawan aku nyer family day...oh ya, kawan aku nie mmg dah keje ponnn...it's was a second time i'm following them for their family day...1st time aku ikot kawan aku nie last year...masa tuh dorg wat family day kat langkawi...

next family day aku nak follow lagi ke tak ek???hurmmmmmm.................................

7 comments:

Shafie said...

pe jadi kojah?

norakmaratan said...

hihihih aku tau aku tau(sambil lompat2 dan angkat tangan)..tapi tamo bitau..lalalala sayang jah! muuah!

JIVEBUMZ said...

bestnye kojah dah lama akak tak pi cameron tau.. bila la dapat jejak kaki kat cne yer?? :)

khaLifah feDi said...

eh lain mcm aje ni knp ekk!!

nURmALa mAZLan said...

nak gi jugak cameron nanti...:p

mummYaeesh said...

citer la..sajer tau kojah ni!

bestnye bleh join family day mmeber lak ek!

kojah said...

dear shafie,
nntila klu ok sy story ye...

dear norakmaratan,
aku xtau nk carik cpe ms tuh...tetibe aku ingt kt ko...smpi nangis aku...hahaha thanx cyg!~

dear jivebumz,
g la kak...tp mmg tak cejuk dh...

dear khalifah fedi,
hurmmm...tak tau nak settle cmne skang...

dear nurmala,
g la kak...honeymoon lagikk...hehe

dear mummYaeesh,
nnti sy cite ye kak...mula2 mmg best tp skang jadik tak best dh!

Page number