My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, May 07, 2009

2 days b4 exam (*-*)

"jap lg mak n abah nak dtg nie"

"ok"

yahooooooooooooo!!bestnyerrrrrrrrrrr!!
















mak aku ciap bawak makanan...so ktorg makan sama2 kt hostel aku nih...

abah aku lak ciap bwk kain yg abah aku beli kt indon nun...kaler purple!

nampak dak kain tueeee...3 lapis tueee...yg bwh skali kain mak aku, tgh kain aku, ats sekali tuh baju yg akak aku beli dr thailand nun...
















baju + keychain + fm from my sis...tQ2!nnti g honeymoon mana2 belikn lg tau!~

milo tue mak aku laaa yg beli...huhu actually aku request nak nescafe tp mak aku tak bg lorrrr...















mak aku bwk big apple nie gakkkk...dari 12 ketol tinggal 5 ketol je...tp yg nie ada 3 ketol je laaaa...sbb lg 2 ketol mak aku bg kat pakguard n makguard hostel aku...

luv u so much mak n abah!!!moga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki...aminnnn!

12 comments:

Shafie said...

bestnye..
mcm2 diorg bwk ek..hehe.
nk donut tu satu ;pp

nURmALa mAZLan said...

donut itu telah menggoda ku

eddie dewanaga said...

nescafe 3 in 1 tu org bilang tak bagus, entahlah...

rillys said...

rindunya zaman parents melawat kat hostel gini...

Aien cute said...

wah... macam2 ado!
donut, erm.. sedapnya
lynn ada tagged kojah tau!
kalau ada masa wat lah nyer =)

Dee said...

baiknyer makpak kojah..guard2 pun dpt donut..

★ Nu♥ℜul ★ said...

dapnyer donut tuh

nyammiii

kojah said...

dear shafie,
donut dh langsai dari perot dh...huhu

dear nurmala mazlan,
beli la kakkk...hehe

dear eddie,
yerp, nescafe mmg xbagos dong...tp sy telah ketagih itu...

dear rillys,
kenangan semua tue kan kak...

dear aien cute,
wawawawa!!tag pas saya exam pun ado gak ke?Huhu

dear dee,
hihihihi

dear nurul,
dappp la!~

norakmaratan said...

entry yang ada kena mengena dengan entry nun di atas sana..=p

kojah said...

hahaha, syuhhh!senyap2 la dik noi oiii...

AfiQ said...

oh demm.... big apel...

kojah said...

g laaaaaaa beli...=)

Page number