My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, May 22, 2009

Holidayyyyy tO ~~~~















yabedabeduuuuuuuuuuuuu!!cpe mau ikOt?aku gerak bukan arini la...tp pg2 sabtu sebelum subuh...kol 5 nak gerak ok...aku leh bgn ke pg2 tuh??hahahaha

mood nak g hOliday sudah maghi tue yg malas nak update tuhhh...haaaa u ols nak apa?strawberry ek?nnti sy bg straw je laaaaa...=P

last aku g cni pun last year bulan 2 ngan family aku...tue pun sbb ada family day mak aku...kalau tak, dah berkurun gak la aku tak jejak cni...

strawberry, wait for meeeeeeee...nie ha kau Tupey, bukak mata kau bolat2...jgn kau canang cite aku g ngan bf aku lak...chaitttttttttt!!gilo ko apo nak g ngan bf!!!mak pak aku tapis dulu la weiii...ko hengat mak pak aku senang2 nak bg??nie pun sbb dorg kenal weiiii...ntah2 ko yg penah g ngan gf ko...muahahahahahaha!!

so samat berhujung minggu...wewewewewe (*-*)

17 comments:

[z@ck] said...

nak itoooottt..
=)

Dee said...

jgn lupa apa yg akak kirim tu kojah..luv u..hahahah..

lily lotus said...

enjoy ur trip dear! slmt pergi n pulang...

zulfitry said...

enjoy la diharapkan..haha

nURmALa mAZLan said...

selamat pergi dan pulang ye wahai adik

mummYaeesh said...

bdk2 lom cuti skolah, kojah da bercuti dulu ek..woohooo..

padelkopak said...

oh.bercuti dengan orang yang tersayang eh?kalau ke sana jangan lupa melawat ladang teh ya...

atty's said...

kojah nak ke cameron ke..happy weekend..

azuan said...

huk3..
p cameroon...
dah lama tak ke sana...hik3

milimilo said...

cameron dah xbpe nk sejuk kn skrg ni..huhu ;)

eddie dewanaga said...

Jah, teh timbang sekilo..!

DilOt said...

nak itot..ala..tp mest dh pergikan..

tq sbb jengah blog dilot..=)

adenium said...

holiday lagik..... nak souvenir erk..hehehehe

@xiM said...

pi cameroon ekk??nak kaktus!!

:)

kojah said...

dear [z@ck],
tak mulehhh...sbb tak muat bas...hehe

dear Dee,
amboiiii kak!dan2 luv u ek =P hurm, ada utk akak...

dear lily lotus,
tQ kak...alhamdulillah, samat pulang...

dear zulfitry,
ado enjoy, ado tak enjoy...camno??

dear nurmala mazlan,
tQ kak...alhamdulillah, samat pulang...

kojah said...

dear mummYaeesh,
hehe saya rasmikan dulu ye kak...

dear padelkopak,
kawan tersayang lorhhh...sempat lawat ladang...

dear atty,
Tq kak =)

dear azuan,
bila nak pergi?

dear milimilo,
tuelaaaaaaaa, xsejuk langsung!

kojah said...

dear eddie dewanaga,
saya pun tak beli teh...huhu

dear dilot,
dah selamat sampai pun...rajin2 la singgah cni ye =)

dear adenium,
hehehe kena banje makan dulu...larikkkkkk =P

dear axim,
saya tak beli cactus la bro...huhu

Page number