My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, May 13, 2009

Wishlist...

sebelum tue mehla kte lock dulu laptop nie sebelum pape terjadi yeeee...

ha kemain kau ye, makin ligat dok curik laptop sana sini...camne la dorg leh pakar bab2 gini ek?aterr bilik aku pun dah di aim oleh pencurik...c kema punya la kejar tak hengat tp nan ado nak dpt nyer...pale otak c pencuri tuh lagik cerdik agaknya...hehehehe aku?ngah mamai2 nak tdo waktu tuhhhh...















padahal lock tuh kema nyerrr...aku tak dok la benda nie...

belikan utk saya satuuuuuuuuuu =)




















standard la kan...semua org penah wat salah...tetapi kalau masing2 ego cape nak start dulu???yes, i'm become the 1st!i wrote n give to kema, munie n izzah...tp aku tulis simple jerk...aku nak exam pg tuh, pg tuh gak la aku tulis benda nie...yg penting keikhlasan...ye dok?

eh2, it's nOt written by me...tulisan aku tak payah aku paparkan lah yeeeee...





















yg nie yg tak disangka-sangka...yeeeee, mmg aku tak berckp dgn dia...bkn aku je, tp the other two gak...so she reply back my apology note...aku tak kisah dah even masa benda tuh berlaku ati aku sgtttttttttla panas...past is past right tp jgnla sbb benda bodoh je kita jadi camnie...tak besttttttttt la wei...pastu dahla ko camtue ngan aku, lagik la ko nak usik brg2 aku...bab usik2 brg aku mmg aku pantangggggggggggg tok nenek betul la...abg aku usik brg dlm bilik aku pun aku leh kenal n mrh inikan plak kita yg mmg tak berckp langsung...

be matured ye...sekali 2 ko majok ngan aku, aku leh accept lagik...tp kalau dah byk kali, mmg aku pun tak larat wei...kan dah tak best...nak abis sem baru nak beramas mesra...

so buang yang keruh, amik yang jernih...

*sedih sgt masa last day dgn ko...tp kalau aku tak tego ko dulu, ko takkan tego aku kan?enough said!hope our relationship remains for eva n eva...muahsssss!~

9 comments:

khaLifah feDi said...

emm tamaw sedey2 ok nh amik tisu..:)

fahmi latiff said...

kojah ...

kami punya tak der ker...
kan kf... kau dah bagi tisu...
kat kojah...
jgn usik brng kojah.. ingat tu kf..

kami doakan semoga kojah lulus exam dgn cemerlang.... amin

.. :)

Dee said...

hidup ni pendek je kojah..xyahlah bermusuhan..baguslah dah baik2 ni..

rillys said...

selamat membuang apa2 yg keruh...buang jauh2 tau...peace!

Shafie said...

lupa kn mana yg lps..
buang yg keruh..
amik yg jernih :D

nURmALa mAZLan said...

fuh..
dah lama xde men surat2/kad/ cam gitu

kojah said...

dear khalifah fedi,
ohhh ciap tisu lagik...haha

dear fahmi latiff,
hahaha kt korg?meh la dok 1 bilik ngan sy...muahahaha!!tQ tlg doakn yg terbaek...

dear Dee,
tue la kak...xbest je idop klu cmnie kan...

dear rillys,
mmg dah buang jauh2 kak...smpi donia lain saya buang...huhu

dear shafie,
alaaaa jgnla tiru ayat sy tuh...hahahaha =P

dear nurmala mazlan,
means akak dh tua ke??opssss!sowyyy kak...=)

eddie dewanaga said...

ooooo...

nama dia nur azzah ye...
hehehe, sweet!!

kojah said...

hahahaha tQ2...dh tau nama pasni bg adiah tau =P

Page number