My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, May 14, 2009

Pizza oh pizza!!

"hellooooooooooo nak order pizza la..."

hanya di talian sajOrk...
















pe ntah nama pizza nie...idak la teman tauuuu...
















yg teman tau makan, makan n makannnnnnnn...

mana muka2 org yg ngah makan nie??nehiiiiiiiii...sgt seksi mekcik ok =P
















baru aku tau sup pun leh wat delivery gak...dulu2 bukan tak boleh ke?ke dorg yg takmo bg mak aku bungkus bwk blk??yelaaaaaaa, mak aku mmg pantang ckit kalau ada makanan yg tak abis...sure mak aku nak bungkus makan kat umahhh...
















haaaa, terselit burger McD nie gakkk...sedap oh burger nih...aku sbnrnya bukanla antu burger...tp bila aku mkn burger nie, mmg aku jadi antuuuu la...hahahaha

so u ols terliur x??


**uit uit!astro dh upgrade ke?smlm area somban nie hujan lebat tp tv still leh progress...kalau cmtuh, bagossssssssssss!!~

8 comments:

eya said...

jd antu?

moral of stori..jgn la sesape mkn bege mekD..sah jd antu pastu..larikk

Shafie said...

tgk yg ats sekali tu terliur..
burger mcd mkn cmtu je ke..hehe

fahmi latiff said...

kamu ni kojah...

lain kali jgn makan piza tu nanti habis...
bagi kat kami2 jer habiskan...

atty's said...

kojah nasib kty dah kenyang tau..

eddie dewanaga said...

pizza..!!

adoi, membunuh!!!
balik ni memang gua singgah...
adik nur azzah nak tak?

Oops!
hahaha...

kojah said...

dear eya,
hahaha btol2...boycott mcD...hiks!

dear shafie,
pe lg, g la mkn sekarang...a'ah mkn cmtue...npe??

dear fahmi latiff,
dh korg dok jauh...cane nk bg...huhu

dear aty,
laaaaaa...sok2 msti akak lapar blk...huhu

dear eddie dewanaga,
opssss!tersedak jap...
nakkkkkkkkkkkkkkkk!!

mummYaeesh said...

yg atas tu namanye..pepperoni delight dan kat bwh tu lak namanya hawaiian chicken...i likeeeee

kojah said...

wahhhhhhhhhh!!akak ingt ek...sure fav akak nih!

Page number