My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, May 15, 2009

After exam!!!

sebelum2 tue, aku nak kenyit mata kat maro ckitttttttt (*-*)...hihihihi yg lain sila buat2 xnmpk k...

"nak g mana nie wei"
"xtauuuuuuuuuu"
"cptla korg nie"
"tgk wayang ke, putrajaya ke, karaoke ke"
"bosan la benda2 tueee"
"ha, g sunway nak...kita main ice skating"
"jommmmmmmmmmm""

discussion nie secara beramai2 ye...last minute decision after our last paper...ha, nak pilih tmpt nak g mana kemain susah koooo!yelaaaaaaa, dh beramai2 camni mmg payah la kan...lgpn aku bukan driver ye tuan2 n puan2...kete pun tak dok...aku cuma memfollowwww sahaje...
















pas abis exam tuh, maro msg aku

maro: u katne nie?
kojah: baru bis exam la...nape u?
maro: tak ada pape...
kojah: u tgh buat apa?
maro: relax2...tak buat apa2 pun...

see!!dia sbrnya nak wat surprise kat aku...nak dtg hostel aku tp takmo gtau aku...pastu masa aku dh on da way nk g sunway, baru laaaaaaaa dia gtau aku...tak ke hangen aku!!dia pun lagikkkkkkk la hangen...lagik2 bila dia tau aku kua beramai2...lalalalala

fadannn mukeeee...sape suro nak wat surprise sgttt =P















i dah sampai sunway pyramid...jgn jeles u =P ~ to maro only!

jap, nape aku nampak gemok tang cni????wuaaaaaaaaaaaa!!
















serba kepink-an kedai nie...pe lg, cpe2 yg pencinta pink tuhhh, g la terjah sunway pyramid nieeeee...

















3 org je pompuan yg follow...mana yg lain eh???ada yg dah blk uma, ada yg bf tak bg ikot, ada yg xske sbb Tupey ada, ada yg ada hal lain, ada yg nak blk uma nenek, ada yg nk blk celebrate mom's day...mcm2 ohhhhh...hasilnya kita ber3 sajork...huhu
















nie dak2 laki la yg nakkk...nak main game dulu...so kita layannnnnnn ~
















terpegun oh aku tengok dorg nih...semangat tol dorg wat dance kat cni...terbaekkkk!!

















dah agak2 lapau, jommmmm kita makan...yg lain semua dah pelik ohhh...asal Yod nak makan cni lak??kempunan ke??
















dah lama kot aku tak makan kat A&W nihhh...aku pun kempunan gakkk...kempunan kat airnya...

air dia mmg super duper sedap kan!!
















tgkkkk...gelas aku je plg kecikkkk...yg lain amik gedabak punya gelas...

tp sesuai ngan size memasing la yeeee...hahahahahaha!!
















haaaaaaaa baru nampak muka sorg2 kan...

left: Kojah, Ayu, Yod

right: Amar, Din, Apek, Tupey

yg tak ada dlm pic is Hana n Hazree...ohhhh mereka2 ini adalah classmate ku...
















yg ujung sekali tuh Hana n Hazree...nampak dok?

Hazree, ko nak g bandung ek holiday nie??belikan aku baju cecantik satuuuuu...wahhhhhhh!!
















awat mata ko tuh Apek??mmg spOrting la dorg nie...xkisah nak snap gmbar byk mana pun...bagosssssssss!!
















Saye ~ Yod ~ Hana...

masa nie masing2 dok pikir nak wat apeeee...yela, ice skating dah tak leh main...sodihhhhhh...tuh la, cpe soh korg main game lelame...pastu nak makan lagikkk...kan dah tak leh main...

mencikkkkkkk tau!dah lama kot aku ngidam nak main ice skating...aku laaaaa yg bg opinion nak main ice skate nie...
















ape yg penting, GUMBIRAAAAA...yahoooooooooooo =)












































tak senOnOh tol la dorg nie...dorg tak tau agaknya aku nak masuk bloggggg...kalau tau, sure sorg2 control ensem kan...apakah??muahahahahaha!!

elok la c Apek ngan c Hana tuh yang oitttt...
















aku je cool tak pandang camera...yg lain kemain lagikkk nak posing yerk...hahahaha

baru aku perasan la...dari tinggi ke rendah rendah rendah...tp aku bukan plg rendah laaaaa...=P






























meh kasik can lak aku nak pOsingggg...muahahahaha!!

weiiiii Tupey, nnti ko bnje aku main bowling tau...alahhhh belanja je la...ko kan tokey shisha...setakat 6,7 hengget apa lah sangat kan...=P
















tup tap tup tap dapat idea...jom karaoke!!
















aisehhhh, mahal gilos laaaa...mana ktorg mampu...kita tunggu mlm ckit la...kang dpt murah ckittt...

*penggunaan jam dlm entry ini adalah diharamkan...apakah??
















so kita pOsing2 lagikkkkkkkk...hahahaha mmg sporting abis la dorg bab2 bergambar nie...ciap suro lagi amik gambar byk kali pun...bagosssssssss!!

kan selalunya lelaki tak suka amik2 gambar byk kali nie...tp sesungguhnya dorg bukanla seperti ituuuuu...muahahahaha!!
















bangunan ape eh kat belakang tueee??ada cpe2 yg tau tak???ke masjid???
















syuh syuhhhh...ktorg bertiga lak nak bergambar...
















pe nie ek????
















bak kata Yod, malam masih MUDAAAAAA...

ha pilih pilih...mana pilihan mu???
















muka keletihannnn...aku sebenarnya dok tahan nak gelak masa nih...yela, dak2 laki dok main2 perot depan dak2 pompuan...bulehhhhhh??

c Apek ngan c Hazree punya kerojerrr la nihhhh...
















masa nie dak2 lelaki dah risau dah kat ktorg nie...

"korg tak pe ke blk lmbt2 nie"
"xpe" (dalam ati takut sbnrnya)
"pakguard tak marah ke?bukan sebelum kol 12 ke korg kena masuk"
"alahhhh, ktorg dah rasuah dah pakguard tuhhhhhhh"
















Hana ~ Ayu ~ Yod...

amboiii Hana, kemain melentik badan ko ek...huhu
















let's karaoke...kol bape masa nie ek??lalalala

mmg kena marah la aku mlm tuhhhhh...wawawawa!!tp cane aku nak blk en maro oittt...aku cuma memfollow sahaje...kihkihkih

alaaaaaaaaa, bukannya aku g dating pun kan kan kan...msg tok sah ckp la...berlumba2 mcm ikan lumba2 nak masuk hp aku...kol pun bukan kol biasa2 sajeeee tp 3G weiiiii!!

mau sesak napas aku dok karaoke dalam tuhhhh...tp sib baik 3G jap ado jap tak ado =P
















lg satu, sib baik gak c Din tak berape nak ada mood mlm tuh...kalau tak, confirm karaoke lg lama punyaaaaaaaaa...hahahaha karaoke nie pun sorg kena byr RM20 henggat tau...mhl ohhhh...

aku jakun jap bila tgk benda nie...tuuuuuuuu yg aku wat anak panah tuuuu...dia automatik akan nyala kaler ijau kalau kete xda parking kat ctu...kalau ada kete parking, dia akan nyala kaler merah...aku kan minah baru kuar dari kggggg...

sampai2 hostel masing2 dah fuhhhhhhhhh fuhhhhhhh..kasik sembur kat pakguard tuh ckit...mmg berhasil laaaaaaa...bagosssssssss!!

thanx guys anta ktorg blk mlm tueee...n it's such a wonderful day where we enjoy2 together...=)

-------------------------------------------------------------------------

rumate: kol bape ko blk nie jah? (ngah mamai2)

kojah: ????

agak2 korg kol bape?????

6 comments:

Shafie said...

byk sungguh picca nye...hehe

posing sakan kwn2 kojah ek :P

Dee said...

akak rasa tu sunway resort hotel kot..ko blk kul 1 lebih eh kojah..nakal ni..

Dee said...

akak rasa tu sunway resort hotel kot..ko blk kul 1 lebih eh kojah..nakal ni..

★ Nu♥ℜul ★ said...

best nyer

happening sungguh
dapnyer a&w..

ase2 pukul 12amlbey ...

adenium said...

dah merdeka lah nih ye,...

kojah said...

dear shafie,
haha sbb dorg sporting nak bergambar...=)

dear Dee,
hehe sekali sekala jd nakal kak...

dear nurul,
12lbh?awal lagik tuhh...hiks!

dear adenium,
dah merdeka...yuhuuuuuuuuu!!

Page number