My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, May 21, 2009

Cpe jual islamic swimming suit yg murah2????

aku ngah mencari swimming suit ala2 islamic yg murah2 laaaaaa...ada dok??

tak pun cpe tau mana2 kedai yg jual swimming suit murah2 area seremban@kl nie??
















mak aku ajak jalan2...of course lajuuuuuuuu je aku ckp jommmmmmmm!~
















ntah apa angin ribut mak aku ntah...tetibe mak aku ajak nak tgk sport centre kat area seremban 2 nie...mcm2 ada oh...badminton court, hockey, swimming pool, squash n bykkkk lagi...

tp mak aku nak tgk swimming pool die...
















nak masuk mandi kat pool nie idak la free of charge...toilet pun kena bayor apatah lagi pool yg cantik tersergam indah ini...huhu

RM3.50 for adults n RM2.00 for children...






























masa nie ada la beberapa org coach ngah ajar anak buahnya...tetibe mak aku ckp nak belaja swimming...aku pun nak gak laaaaaaaaaa...

tp lengkap kena ada swimming suit bagai...yela, nak belaja mesti la kena ada semua2 tue kan...

makkkkkkkkkkkk, jah nak belaja gakkkkk...
















so mak aku ajak g riki2 harga swimming suit kat jusco nie...desupppppppppp tros sampai jusco ok!hahahahaha

aku mmg ada la swimming suit tue tp lama dah kot aku tak pakai...gilooo apo aku nak pakai...seksi mekci ok...aku pun malu nak pakai...huhu

so masa nie aku ngan mak aku ngah try2 baju...ktorg dah berkenan laaaaaaaaa...

tp ko tau rege bape??RM399...uma aiiiiiiiii!!mahal gilosssss!!ktorg budget 100lbh sajork...ke rege dia mmg cenggini??u ols, ada yg murah2 dak???
















hahaha mak aku mmg terOr bab2 gini...sebenOrnya mak aku saje2 nak wat exercise...bukan nak beli punnnn...pandai kan mak aku??wat2 tny soalan ckit2...bio nampak cam interested gituuuuuuuu...
















aku pe lg??jOin la samaaaaaaaaaaaa...

bestttt ok ptg2 wat exercise free of charge nieeeeeee...=P

9 comments:

Anonymous. said...

wah ini tempat nostalgia ni ;D

dulu masa saya kerja kat seremban, sport center ni la tempat main squash setiap khamis malam and layan swimming pool. lepas tu kadang-kadang pi lari kat city park. wah rindu betul kat bandar seremban hihi.

Shafie said...

sempat try alat exercise tu ek :P

haha.tetiba je nk bljr swim lak..

da lama gak tak swim2 ni..hehe

Dee said...

dulu ada gak nak start blaja..tp bila terkenangkan last2 skali dia rendam ko dlm pool 10 kaki dlm..x jd arh..member akak amik beginner je..pehtu stop..seriau owh..kena masuk dlm pool 10 kaki tuh..hihihi..

nURmALa mAZLan said...

adeh!!!
kat seremban ke tempat ni..x eh la nak komen cam tu sbb x pernah gi sana.ehehehe~

JIVEBUMZ said...

bestnye kojahhh nak itutttt

kojah said...

dear ano,
skang nie akak dok mana??somban 2 mmg best kan...hehe

dear shafie,
nak kurus kena swimming la...hakhakhak

dear dee,
bio betul kak??tue sbb nak belaja scuba kot...huhu

dear nurmala,
mehla cni kak...=)

dear jivebumz,
jejom!!akak turun somban ye...=)

mummYaeesh said...

tak tau la plak price utk islamic swimsuit.whoops!

pandailah mak kojah ni..rock gitew!tp klu kat indon punye shopping complex yg besar mmg diorang sediakan free of charge massage utk kaki dan bdn!best kan!weols tahu pun masa gi bandung last yr!

Liquid said...

wa wa wa suda lame tak berendam la keje sajork. uhu. nsb baik incek liquid ta pyh pakai mende alah tuh. ehe

kojah said...

dear mummYaeesh,
tade la rock kak...tegas ada la...huhu ada ek massage free kt bandung?sy g xjmp pun...huhu

dear liquid,
hahaha liquid try la pakai =P

Page number