My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, May 18, 2009

Putrajaya waterski & wakeboard junior cup...

cantekkkkk oh!ianya berlangsung smlm n ari sabtu baru2 nie...bertempat kat presint 6 putrajaya...
















nie banner2 dia...tp nape byk pasang banner2 nie kat area putrajaya hah??patutnya pasang la kat area KL nun...tak pun kat area somban nun...kalau aku tak tgk berita, aku pun tak tau kewujudan benda alah nihhhh...

korg tau dak?????






























sonok je maro dok tgk kete control nie...
















aku cam arghhhhhhhh!!bestnyer kalau pOsing kat cni...huhu

tp malu kOtttt...sbb ramai org...tp tak ada la ramai sgt pun...cuma kat tepi2 nie byk gerai2 makanan laaaa...
















dari sini nampak 2 buah bridge kat putrajaya yg serba indah gitu =)

mmg cantekkk la view kat cni...sampai ada la couple yg dtg silih berganti dok posing kat cni...
















nie masa testing2 je...masa testing2 nie dorg tak terjatuh pun dlm air tuhhh...tp masa lawan btol2, sorg2 dumpppp!!jatuh dalam air...hahahahaha

participant nie dari pelbagai negara ye who are aged between five and eighteen years old...mula2 action dorg tak ada la mencabar sgt...cuma corner2 ckit ikot laluan dia...bukan main redah je yerk...kalau korg nampak la, ada letak mcm bola kat ctu...so dorg kena lalu celah2 bola tue la...

tp lama2, bukan main lagikk dok angkat pusing sana sini...hebattttttttt!!
















selain parasailing, aku teringin gak main benda nie...leh ke tak leh ek??ke kena ada lesen ke pape ke baru leh main???
















nie hotel yeeee...pullman hotel...cantekkkkk gak!kalau tak silap aku 5 star nyer hotel...
















dari stage tmpt ktorg duduk nie, leh nampak bridge kat putrajaya nie...






























nie la mangsa nyaaaaaaaaaaa...dia terjatuh dalam air tuhhhh...hahahaha boat kat tepi tuh utk amik peserta2 yg terjatuh dlm air tue la...
















tgh2 aku syok dok tgk bnda nie, tetibe maro ckp ngan aku...

"cube tgk dak kecik tu"
"mana"
"tuuuu, pandai tol dia posing"
"a'ah laaaaaaaaa...kecik2 dah pandai posing"

aiseh!silap aaaaaa...masa dia posing tu aku tak sempat lak nak snap...masa tu mak nya ngah amik gambar dia...terpegun ok!
















masa event nie berlangsung, ada gak la mc nya...aku dok cari la mana la org yang dok ckp nie...alih2 dorg ada dalam bangunan nie...
















dah ramai dah org dalam boat nie...nie kiranya peserta2 yg terjatuh dalam air tue...hihihi
















nie peserta dari negara mana ntah...dia pun terjatuh dalam air tue gakkk...tp dia g berenang naik kat tmpt org ramai2 ngah duduk kat stage nie...
















tu yg ngah betol2kan suar yang tak berbaju tuhhh...mcm2 pelindung dia pakai...kat lutut n tgn...pastu kasut dorg tue cam melekat je kat board tue...
















nie plg terer ohhhhhhh!!aterrr dia world top 10...dia pusing2 badan dia...tgn pun cam pusing2 gak...mau tergeliat tgn dia aku tgk...huhu tp ada gak la dia terjatuh...

yg nie aku tau dia dari negara thailand...sbb mc nya dok ulang byk2 kali "sawadeekapp" "kab khun kabbb"
















pas abis event nie dlm kol 6 gitu, ada persembahan dari budak2 kecikkkk...ada sorg budak tu, dia wat action mmg menjadik la...kecik lagikkkk budaknya...ada la dlm 5,6 taun gituuu...masa tue dorg pasang lagu sudirman, lagu balik kg tu...pastu budak tu wat action...sampai press pun dok terkejar2 bapaknya nak tau info sal budak tu gamaknya...mcm2 ada persembahan pastu...tarian pun ado...tp yg byknya dak2 kecik wat persembahan la...ada sorg tuh ciap nyanyi lagu matta-ketahun tue...

pastu kan, padanla budak pompuan atas nie pndai posing...upenya dia wat persembahan koooooooo...dia nyanyi lagu pe ntah...

gambar2 nye tak adoooooooooo...semua2 ada kat maro...camera aku dah kong kalikong masa nie...aku try on byk kali pun dia mmg takmo on dahhh...hp aku lak aku bwk hp non camera...hp on camera ngah senget ckit...huhuhuhu

aku rasa bestttt sgt tgk benda nie tp nape tak ramai yg dtg ek??dorg tau ke tak tau nie????

9 comments:

Liquid said...

uh beshnye. view pon cantek. tp rugi la tataw lansung psl event neh. huhu =X

Dee said...

x tau pun..dorang ni promo cam nk xnak je..tu psllah..

eddie dewanaga said...

orang tak ramai ye, kurang promosi kot... tapi event2 mcm ni la best!!

fahmi latiff said...

kita pun tak tahu pasal ni...

masviona said...

lorr camne leh terlepas event best nih...huhuhu.
kojah ler napa tak bitau ahkak...hiksss

nURmALa mAZLan said...

cantik!!!!!
naper akak x tau?? uhukss

kojah said...

dear Liquid,
tuela, sy pun lupe nak inform awl2...

daer Dee,
dorg promo kat putrajaya je kot!

dear eddie,
mmg besttt tp syg ramai yg xtau...

dear fahmi latiff,
salahkan penganjurnya...huhu

dear masviona,
next tyme saya inform kat blog nie ye kak...

dear nurmala mazlan,
kureng promotion la nie kak...

Shafie said...

cam best gak sukan ni..hehe

tp bleh thn gak org jatuh ek.

nway view kt sne mmg cantik kn :D

kojah said...

a'ah, view dia mmg cantekkkkkkkkk!!

Page number