My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, May 20, 2009

RM10.90...

adoyaiiii!!malasnya aku nak update blog skang nie...apakah??

tp bila terbayang2 rm rm rm kat nuffnang tuh, trOs kena rajinnnn keyh!lalalalala
















tak ada yang murah kan sekarang nie...bak kata mak aku, masuk tOilet pun kena bayorrr...huhu

mahal gilosss!!
















aku makan nie plak kat area bangsar village tuhhh...mana ada muroh dek non oitttt...nak murah g makan kat kg laaaaaaaaa...huhu

tp ada cacing ke dalam perot aku nie??makin byk aku makan, makin turun berat aku...2kg turun kooooooooooo!!

ke sbb aku byk berjalan??haippppppppp!!aku byk berjalan ok...dari hostel aku ke station lrt tu jauh yeeee...

15 comments:

joegrimjow said...

mak oi
sodapnyee
wlpon bukan nasi

kojah said...

aikkkk, nasik ler tuuuuuuuuu...

mummYaeesh said...

hmanggaii mahalnye...nasi ke berlian kojah oiiii?!

mummYaeesh said...

btw, smpai n3 kebwh2 tu akak komen..hik3
jgn lupe xchange link ek??da...

Shafie said...

tu r..skg semua harga mhl..
tp kalau ade kedai yg baik tak berkira sgt..hehe

wah..
mkn lg makin turun berat?

kojah said...

dear mummYaeesh,
berlian kot kak...hikhikhik

dear mummYaeesh,
saya dah follow dah =)

dear shafie,
tuelaaaaaa, cacing byk nih!

Liquid said...

waa bg la sikit cacing2 tu kt incek liquid mau turun jgk ini berat badan.!! eheheheh =P

@xiM said...

wow besh nya lagi makan lagi turun berat badan..:)

Lili Puteh said...

haha.
kita serupa.
makan tapi tak tau lemak p mana.
haha~

*ayu* said...

mahalnya!!!

T.O.P.E.X said...

kojah2.
makan skrg memang mahai.

[z@ck] said...

makan banyak tu kena brapa hengget?

kojah said...

dear Liquid,
mana boleh bg...kamo kena bela la...hakhakhak

dear axim,
hehehe

dear lili puteh,
tuela, cacing mkn kottt...huhu

dear ayu,
tp pasrah kak...=(

dear topex,
tuela, tak dak yg murah kan?

dear zack,
RM10.90 la dear =)

imahgiro said...

huish best la makan banyak berat turun tak macam ai ni makan ke tak makan berat dok naikkkk gak.

kojah said...

hehehe so petuanya bela la cacing =P

Page number