My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Saturday, May 30, 2009

Macam nie caranya...

hahahaha kasik aku gelak jap...aritu aku ngah tercari2 bateri hp aku yg dah kong nie...tp sebelum2 tue, aku survey2 la dulu...sampai ke kajang nun ha aku g survey...motip kajang??lalalala















so bateri plg murah yg aku nak tuhhhh plg kurang pun RM38 kat kajang ittew...warranty 1 bulan...aku pikir punya pikir, baik aku g beli kat terminal one nie ha...

sampai2 je harusss senyum2 dulu noks...sebelum2 nie aku dah penah g kedai nie utk survey2 dulu...

amoi, saya mau bateri yang saya tny2 aritu...u ingt i lagi tak?
hurmmmm...owh u...ingt2...wait ya...
ok...(dia pun g amik bateri aku nak tu)...berapa nie u kasik harga?
aritu saya kasik harga pada u berapa?
RM35...(padahal aritu dia bg 40)
ok...RM35 laaaaaaaaaaa...
ehhhh, kasik la kurang lagi...nie 2nd time i dtg...
tarak bolehhh laaa...ini harga sudah murahhhh...

so u ols macam nie caranya...kalau dia tny berapa harga dia kasik dulu2, korg hentam je ckp RM20 ke...kalau dia tak bg, korg naik la ckit2...aku mula2 nak wat camtue gak...sbb penah byk kali gak la aku wat camni...hahahaha tp ntah nape ntah terkeluar RM35 lakkkk...tuh pun aku kira bernasib baik kan sbb dulu2 dia bg harga RM40 kat aku...ciap warranty 2months lagik...

aku suka bab tawar menawar nie...akak aku pun selalu suro aku kalau bab2 gini...huhuhuhu
















tgh2 jalan kat shopping complex nie, aku terhidu aroma2 theraphy...aku berhenti la jap...eh2, martha tilaar yg kakred dok promote tue la...

cam bestttt oh...nanti2 la nak beli...takpun ada sesape yang nak g indon??ohhhhhhh akak ku...(kenyit2 mata ckit)
















sedapppp je ko terbaring ea...kalau tompang baring tak pe, jgn ko kencing atas sofa kat luar uma aku plakkkkk...ke ko yg kencing selama ni ek????

my bro: leh lak amik2 gambar
kojah: hahaha napenya?
my bro: dia la yg kencing tuhhhhhhhhh

kuang asam nyer kucing!!!!!!!


7 comments:

khaLifah feDi said...

feh kojah x agak2 beli brg tawarx3 ekk!!!

kf x pndi arr!!!

Nurul said...

kojah memang terer bab tawar menawar.. klu kiter kna bawak geng yg cam kojah .. br r dpt murah.. :)

miss jiejie said...

Hye !!
new stuff here !!
Adew baju baru².!!
howt stuff !!
Murah² !!sile singgah !!=)
first came first serve !
tq

*ayu* said...

rembat tak MT tuh?

kojah said...

dear kf,
meh blaja meh...hahaha

dear nurul,
hehehe

dear miss jiejie,
check out bebeh!

dear ayu,
xrembat la kak...no moneyyy...huhu

Shafie said...

hehe..
seronok main tawar2 ni :P

kucing tu ke..ahaha..

kojah said...

sonok klu dpt harge best laa....cube dpt harge tak best...benci xsudah...haha

Page number