My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, May 15, 2009

Tag purse ku!

owhhh kita penah ketemu kan kak?akak ingt dok?akak nie la yang tag kojah...hehehe

The question:

A- snap the picture of both inner and outer of your purse?
















inner
















outer

B - introduce your purse brand, price & where you buy?

brand hapa pun mmg aku tak tau la...brand cap ayam kotttt...cuma dlm tuh ada tulis genuine~leather...lupe lak aku nak snap tulisan tuh...

price lagikkkk la aku tak tau wei...aterrr aku amik brg simpanan mak aku...hiks

mak aku yg beli daaaaaaa...tuh ha yg tulis kat purse tuhhh...


C - Take out whatever its inside your purse?















haaaaaaa lengkap!ic+lesen+cimb+bsn+touch n go+mesra+bonuslink+jusco+cuepacs care medical card+etiqa medical card+library card...

pastu duwet singapore+brunei+thailand+indon...tue je la tmpt yg aku penah jejak...atas duwet2 tu ada resit2 bank aku...aku mmg simpan ye resit2 tu sbb senang aku nak record nnti...huhu

duwetttt aku ada RM71 hengget jerk...hukhukhukhuk =(


D- tagged other 7 persons:

aku takmo tag sesape la...sbb aku tau korg busyyyyyyyyy...


E- comment on your friend's (who tagged you) purse

aku kenal kak linda pun masa wedding kak ceera arituuuu...yg aku terkejut sgt2 bila kak linda yg start tego aku dulu...nak harap aku yg malu2 kucing nie mmg takkk la kan...huhu peramah n baek orgnyaaaaa...

5 comments:

*ayu* said...

alamak! x buat lagik...
mekasih ingatkan!

Kawaii Cupcakes said...

Salam ziarah :-)

kojah said...

dear ayu,
wat cepat2 kak...takmo tangguh2...hihi

dear kawaii cupcakes,
salam ziarah too =)

Aien cute said...

hi kojah...
thanks wat tag akak nie.
banyaknya medical kad ko, pinjam satu boley hehehehe =)
tak ada lah melawak jer.
have a nice day...
=P

kojah said...

hihihi leh2, akak sakit gtau sy tau...hv a nice day too =)

Page number