My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Saturday, October 16, 2010

Hotel sebelah PWTC tuuuu...

adoiiiii...tetibe boleh terlupe nama hotel nie...u olsss, apa nama hotel yang betul2 sebelah PWTC tuuu???


nih actually masa bulan puasa arituhhh...mak ai, dah berapa bulan baru nak update kan...hurmmm aku busy ngan business la skang ;P

apa yang penting dalam gambar nih aku nak tunjuk orang-orang dibelakang aku...nampak tak lelaki baju putih berambut panjang nun jauh di sana?

itu adalah cico...cico yang artis tueeeee...


view kat hotel tuh...



yang tengah2 jerk sedappp...yang kanan kiri keras semacam...


seafood...my favourite...


shark fin soup?eh eh betul ke aku eja tuh?

aku sebenarnya pertama kali merasa sup nih...aku ingat sedap sangat lah...tapiii tak memenuhi seleraku...macam masam semacam...ke chef hotel nih yang tak pandai buat??


kerang semua adooooooooo!!



daripada sini dah buleh tengok sape yang dah berenti makan, sape yang tak sudah-sudah makan...muahahahaha


amik lagikkkkkk...punyalah nak menjobo *berlagak* dengan cousin aku...sanggup text sambil makan tuh...hahahaha

kojah: yeay, kt hotel nih ada puding roti...
cousin: sedapnyerrr...

tapi kat de palma punya puding roti tahun lepas lagik super duper sedap laaaaaaa!!


6 comments:

♥ FeRra ♥ said...

yup. shark fin soup.ehee.sedp ap.time ku keje otel nie yg ku kejo dulu.hehe

kojah said...

dear ferra,
yeke?rasa dia mmg masam2 ke??

niesaHM said...

hotel seri pacific ke ?

kojah said...

dear niesa,
haaaaaa pandai pun...tenkiu2 =)

ChiLaBaey's Spot said...

Pan pAcific dah tukar ke seri pacific ker...??? Dulu rajinlah ke sana sebab nak makan sushi... :)

kojah said...

ntahla pan pacifi or seri pacific...asalkan ada pacific sudah...hihihi

Page number