My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, October 12, 2010

Sedapnya nasik minyak nieeeeeeeeee!!

nih pun terharu jugakkkk...terharu sebab ada orang yang sudi mengajak aku untuk acara melantakkk...

eh bukannn...untuk acara open house...hihihi


nampak jerk macam simple2 tapi sedap yang amattttttttttt!!serius sedap gilos hokeyyyyy!!

masa makan nih aku makan bersama dengan 3 orang tetamu lain...kira cousin aku sorang, dengan tetamu luar dua orang...

tetamu luar: tambah2 je lahhh...jangan malu2...hahaha
kojah: hahahaha
cousin aku: dia yang nak tambah => tujukan kat aku la tuh!

aku malu hokeyyyyy...malu sebab apa tau...sebab aku orang pertama habiskan makanan...kiranya first round aku menang la...hahahaha tapiii kalau aku orang kedua atau orang ketiga yang tambah makanan, apagunanakmalu-malukan...muahahahaha


tenkiu niesa...tak sangka ai termasuk dalam senarai jemputan you ;P

haaaaa pas makan harus berposing cekak pinggang begini...supaya lemak2 di perut tidak kelihatan...kata muncit kan...lalalala

haaaaaa ada tips nih...kalau tak nak kasik muncit, pagi2 bangun tidur buat sit up yeeee => nasihat dari orang yang muncit...


motip??bergambar jauh2 supaya tidak kelihatan kemuncitan yang ketara...

gud nite korangggg!untuk niesa, jangan lupe ajak saya lagik untuk next year...lariksssssssssssss!!


6 comments:

amir said...

salam cik kojah

jom buat bisnes

eh lupa nak perkenal diri

nama diberi amir,tak kacak sgt tp boleh tahan la hak2.

ok pasal bisnes,nak jadi dealer tak?ke duit dah berkepuk?wakaka

ini blog sy

http://amir5656.wordpress.com/

kojah said...

dear amir,
aku ada business aku sendiri laaa...jomla join!lagik bestttttttttt!!

amir said...

bisnes apa?kalau brg dlm wanita takmau la

kojah said...

ishh apa pulak brg pompuan nih...nk tahu email aku yerk...zif_1006@yahoo.com

niesaHM said...

Hahahahaha ku baru baca entry nehhhh.. Mekaseh lah yer dtg umah, jgn serik utk dtg lagik. Btw, tu bukan nasik minyak yang, tu nasik tomatooo ! Muahahaha ;)

kojah said...

nasik tomato keeee??alamak, tersilap la weh...malunyaaaaaaaa!!hahahaha

Page number