My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, October 27, 2010

oiiii celcom oiiiii!!

Grrrr!aku dahla ada apppoinment arini...arini la jugakkkk yang line celcom buat hal...nie sekarang aku dok melepak dekat celcom counter...boleh???

Elokkk la...aku pakai celcom...client yang aku nak jumpa pun pakai celcom jugakkkk...encik, maafkan saya..salahkan celcom yang ngok ngek ituuu...

Kojah: berapa lama problem nih??
Celcom: ada la dalam 3-4 hours!
Kojah: ^%*=«

Korangggg...yang mana pakai celcom tu, tak dapat calling2 kan skang???


4 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Ingatkan saya dengan wife jer ada problem, cik kojah pun sama... Masalah2... Masalah kita, ada appointment pulak tu petang ni... Tak dapat nak contact sapa2 ni... :(

[z@ck] said...

aku ada nampak gak org buat shout out kat FB cakap line celcom ada prob.

~eZmALiZa~ said...

yerr!!! tau xpe...tadi dah la keta aku osak tgh jalan..nak pulak celcom wat hal...mule la aku menggagau nak call sape!! :(((((((

kojah said...

dear ChiLaBaey's Spot,
semua yang pakai celcom takleh nak calling2...

dear zack,
mmg punnn...sakit hati plak masa tuh...huhu

dear ezmaliza,
wahh lagik challenge!!sabar je lah...huhu

Page number