My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, October 11, 2010

Satu-satunya kad raya yang aku terima...

Aku rasa la, dari tahun ke tahun kad raya semakin berkurangan...mana tak berkurangnya, main wish2 pakai hp sajork...apa guna pakai hp mahal2 kalau kedekut credit kan kan kan...hahahaha

pang sedassss!


ini satu-satunya card raya yang aku terima daripada posmen...satu okeyyy!kalau dulu aku pun exsaited mau menreply tapi kali nie mood aku macam suam2 kuku sajork...

sorry la ye pikoq...tapi jangan risau oh...kalau kita kawen nanti, pasti kad undangan sampai ke rumahmu...

pikoq nih kawan aku masa aku sekolah kat perak duluuuuu...hurmm dah berapa lama yerk...tapi every year tak pernah missed anta kad raya kat aku...ohh terharunyaaaaaaaaaaa~sob sob sob

eh ada jugak lagik satu kad raya yang aku dapat...tapi macam tak aci pulak yerk...sebab bagik by hand...lalalala itu boss aku yang kasikkkk...


dan ini souvenir yang aku dapat daripada cousin aku yang fly-fly ke australia masa bulan puasa arituh...ntah puasa ke idak cousin aku kat sana tuh...muahahaha lariksssssssssssss!!

jangan marah ye sayang ;P


6 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

akak dah bertaun tak terima kad raya, hahahahah ;p

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

hehe..eira dah lama x dpt kad raya...

cikbunga said...

dah lama tak komen blog kojah ni..slamat hr raya..hehe. tahun ni i dpt 2 kad raya.. 1 dari pero2, n 1 g dari hong leong bank..hehe

kojah said...

dear ieda,
hahaha muda2 boleh la kak...dh dpt anak sorg nnti, ada ke nk bagik kad raya kt sy?haha

dear eira,
owhhh ingtkn korang dpt lagik banyakkk...

dear cikbunga,
wahhh dapat 2...kelasssss!ai dapat satu sajork dari abg posmen...huhu

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

kojah:hehe..x da la sis..
dah lama x dpt kad raya da..
skang ni sume pakai sms jer..huhu

kojah said...

btol2...sy pn mls nk pos2 kad raya kt org...ngee

Page number