My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, October 14, 2010

Ya Allah, kepadamu aku memohon...

semalam dalam kol 12 lebih malam...

kringggggg!!

caller: dah tido ke?
kojah: hurmmm

caller: tahu tak blablabla

kojah: HAH????


OH MY GOD!!hilang kata-kata...apa aku nak buat nih??berita paling tergempar setakat ini...

then tros aku menangissssssssssssss!!

Ya Allah, kau permudahkanlah segala urusan-urusan kami...

----------------------------------------------------------------------

ini pulak cerita lainnn...mak saya tak sihat sekarang ini...tergelincir masa nak turun tangga last week...


kaki beliau kena simen...


dan arinih bila hari untuk membuka simen tersebut, aku follow la mak aku...tapi hangen okey aku ngan mamat nih...

doctor dah bagik arahan suro bukak, dia pulak over2 takmo bukak...siap dok berbalas2 cakap ngan mak aku...lagikk sikittttt jerk temperature aku nak naik...

dahla pas dah bukak simen segala, dia cakap nak cuci2 dulu kaki mak aku...hasilnya yilekkkkk!

mom: jah dengar tak tadik dia cakap nak cuci dulu kaki mak...
kojah: dengar mak...jah baru nak tanya mak...tapi dia tak cuci kan...
mom: tue mak pelik tuh...
kojah: dahla cakap kasar2...ntah pape ntah!

hoiiii bang!!ko buat keje tuh ngan orang tua kan, berbudi bahasa la sikit bebbbb!ko buat macam tuh ngan mak aku, sok2 mak ko pulak yang kena...

u olssss, doakan kesihatan emak saya yeeee...


*sorry ye kakdee tak dapat datang umah akak...sorry sgt2 lambat gtau...


6 comments:

♥ FeRra ♥ said...

yang. np nie?? ap brite tergmpr 2? pape pn sbr k. byk2 doa..

atty's said...

semoga mak kojah cepat sembuh ye.

ChiLaBaey's Spot said...

Kunjungan kali ke berapa entah di blog awak...

*Jom join contest saya pulak... Hadiah menarik... :)

Bermula : 15-25 Oktober 2010

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

kojah said...

dear ferra,
hihi my personal la yang...

dear atty,
thanks kak...

dear ChiLaBaey's Spot,
mcm shushah jugak contest bro tuh...kena amik masa...hihi

[z@ck] said...

berita apa weyh?

kojah said...

dear zack,
berita tut tutt...personal sgt weh...

Page number