My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Saturday, October 30, 2010

Mengenai contest!

Adoyaiiii!maap la yerk...saya tak sempat tengok lagik yang mana baru-baru anta tue...sorry ye olsssssss...

Tapi kalau u ols baca satu persatu syarat-syarat yang saya tulis tuh, sure u ols paham kannn...cuma ada tuh yang saya sempat tengok yang dia TAK link kan gambar kat side bar tue kepada entry saya...

haaa kan dah bagik jawapan bocor nih...tau kan macam mana gambar kat side bar tuh nak di link kan??kalau tak tahu tanya la sape2 yerk, takut saya tak sempat nak bagitahuuu...hihihi

lagik satu saya sebenarnya nak gambar blog owner...tapi since macam kesalahan saya sendiri sebab tak mention awal-awal, saya terima sebarang gambar janji ada gambar orang dan penuhi semua syarat-syarat yang saya nyatakan seperti di atas...ok u olsss??

haaaaaa ada lagik soklan dari u ols...macam mana nak copy gambar?korang click jerk gambar saya tuh...bukan right click tau...then bila dah click, gambar akan jadik besar kan?so save sajork...

lagik satu pleaseeeeeeee, jangan link kan entry korang kat shoutout yerk...link kan kat entry contest kat atas tuh...kat entry nie pun diharamkan sama sekali...tuh gi link kat entry atas tuh...

lastly, anda semua dialu-alukan untuk join contest nih...carpet merah saya sediakan untuk u olssss...kecil tapak tangan, tapak tangan gajah saya tadahkan untuk u olsss...hikhikhik THANKS SOOOOOO MUCH YERK, i really appreciate penyertaan korang nie...muah muah!! =) =) =)

ok babai u olsss...mau siap-siap menuju ke Kuantan...hoyehhhhh!!


3 comments:

Kering Kontang said...

ok done!!! nanti ikut link yaya yg kat enry contest tu okeyh.....hoyehh.....hoyehhh.....

Kering Kontang said...

ok done!!! nanti ikut link yaya yg kat enry contest tu okeyh.....hoyehh.....hoyehhh.....

kojah said...

okey, dah tengok sis...thanks =)

Page number