My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, October 13, 2010

Mana ha tempat makan yang best2 kek somban nun??

Dalam entry ini, saya cuma mau menanyakan satu soklan...

SELAIN MAN TOMYAM TUE, KAT MANA LAGIK KEDAI MAKAN YANG BESH2 AREA SEREMBAN NIE YERK??

sebab family aku kan, tak tahu dah nak makan2 kat manaaa...sebabnya dah buhsan sangat dengan man tomyam tueeee...


biasalah kalau gi makan kat restaurant kannn...kalau tak order ikan yang besar2 tak sahhh...ehh ada tak yang tak makan ikan?rugiiiii oh...cube jadik macam ai, serba serbi makan sampai gomokkkk...haha


nie la bahananya anak laki rapat ngan mak...sikit2 nak tidur pun ngan mak...maka si ayahnya dapat makan secara bersenang lenang...hikhikhik ampunnnn abglong ;P

hurmmm nampak kan iqbal tengah tido?


tengah pikir nak order apa lagikkk...sebab kakak sulung yang keluarkan duwet poketttt!


makan mak...makan banyak2 yeee...


aku?tak suka di ambil gambar secara tiba-tiba...apakah??nampak sangat gelojohnya...muahahaha

kojah: abg gie, order air tembikai kita bungkus...
brother: kejapppp...

see, perancangan hebat dua beradik dalam mengpow kakaknya...lalalalala


3 comments:

Sharinginfoz said...

sodapnya ikan tu

atty's said...

makan besar ye jah ..

kojah said...

dear sharinginfoz,
org bnje mmg sedapppp!haha

dear atty,
a'ah...hihi tp buhsan oh kedai nie kak...xtau nk g mana dh...

Page number