My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, July 21, 2010

Pulau redang part 3...

Dah puas snorkling segala, masa untuk minum petanggg...satu jerk yang aku lemah masa nak makan2 nie...ko kena cepat-cepatttt...kalau ko lambat, memang ternganga je lah ko tengok dulang2 makanan...hahahaha

sebabnya ada 1 group nih suka amik makanan banyak2 pastuh tak abissss...ada satu group nih pulak amik makanan banyak2 pastuh anta kat bilik memasinggg...

grRrRrRr!!memang pentingkan diri sendiri betol lah...aku pun tak tahu jenis manusia apa ntah dorang nih...agak2 la nak bawak balik pinggan bertimbun2 masuk dalam bilik...orang2 belakang pun nak makan jugak weiiii...


yang resort nie pulak, kalau dah abis makanan, tak de maknanya dorang nak tambah2 makanan lagikkk...tapi aku tak rasa resort tuh yang salah...aku rasa orang2 lain yang tak ada adab susila g usung makanan bawak masuk bilik memasing...


pas dah kenyang2 makan, jom kita bersukanekaaaaa...

part nih aku rasa sangat besttttt...sebabnya ntah sape ntah orang yang kita tak kenal tetibe masuk main join sekaki...lawak okkk brader2 tuh...sampai perot aku berdondang sayang menahan gelak ;P


malamnya pulak ada bbq...aku ingatkan resort tuh dah sesiap bakar segala, rupa2nya ko kena bakar sendiriiii...

dah la orang ramai yang hamattt, berebut2 la ko nak bakar ayam, ikan dan udangggg...


yezzarrrrr!!memang sedap gilerrr...rasa udang tue sangatlah segarrrr...

eh eh...nih bukan makanan aku sorang ok...nih syer ramai2...


dah kenyang2 makan, mari kita menikmati keindahan pulau redang di waktu malammm...


haaa masa nih jugak kitorang dapat tengok pasir biru...oh my goddd, pasir dia kaler biru u olsss...tapi tak lama la nampak kaler biru tue...dia kejap ada kejap tak ada...

sorry yeee...aku tak sempat nak amik gambar pasir biru tue...camera aku tak bernyawa...


keesokannya, awal2 pagi aku dah bangunnnnn...

mOtip??takut makanan abis u olssss...kahkahkah kali nie biar group aku plak abiskan makanan...lalalalala


nexttt kita pergi snorkling lagikkkkkkkk...


3 comments:

Dee said...

kalo pegi rombongan..gitulah..byk hal..byk orgkan..byklah ragam..sabar jelah...

atty's said...

buruk perangai yg suka menapau masuk bilik ..mesti jakun tu .

sodapnya udang bakar.

kojah said...

dear dee,
tahu xpe kak...tp sakit hati bila kita xdpt makanan tp kita nmpk dorang usung makanan bwk masuk bilik...grrr!tade budi bahasa langsunggg...

dear atty,
mmg buroks giler...tade adab2 langsunggg...hurmm udang bakar mmg sedap gilerrr kak...terasa lagik kefresh-an nya...

Page number