My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, July 07, 2010

Air buah 2 hengget!minum la banyak mana yang u ols nak minummmm!!

apa??2 hengget??

yeeee, tepat sekali u olsssss!


memangla ada kedai2 makan yang jual 2 hengget jugak tapi rasa2nya ko buleh mintak nak tambah tak??

kim salammmmmm...

yang nih ko minum la sampai nak termuntah nak terberanak sekalipun, 2 hengget jugakkk yang dia charge...


sebenarnya bila ko order air buah apa sekalipun, dia akan bagik 1 balang besar kat ko...tuh ha macam dalam gambar nie la...

pastuh ko nak tambah 10 juta kali sekalipun, tuh ko punya pasal...janji 2 hengget per person dia akan charge ko...contohnya ko and the geng datang 3 orang...so total untuk air dia akan charge 6 hengget...murahhh kan??


air dia pulak tersangatlahhhhhhhh sedapppppppppp!!memang betul2 kaw la...tapi kalau u ols request tak nak manis, tokey kedai tuh tahu la banyak mana dia nak sukat gula...

masa kali kedua kitorang minum2 kat sini kitorang mintak tak nak gula langsungggg...alih2 semua orang tak terdaya nak minum...hahahahaha


tuh haaa tokey kedai tueee...yang baju putih sebelah kanan aku...

haaaaa lagik satu kalau ko order makanan, memang CONFIRM ko tak kan abis...banyak gilerrrrr wei...aku memula ingat meja kitorang jerk yang pakcik tuh buat lebih, rupa2nya meja kiri kanan kitorang pun samaaaa jugak!

so kalau korang datang sini, aku suggest kan korang order 1 pinggan dulu yerk...bila tak cukup, barulah order lagikkkk...


kedainya kat mana lagik kalau bukan kat area kampung baruuuu...tuh ha korang nampak kan signboard jalan raja uda tu...haaaaa depan signboard tuh ajeeee...

dia bukan kat area masjid kampung baru tau...dia dalam2 lagik...cane ntah aku nak explain details...u olsss carik2 lah yerk...ehehehehehe


10 comments:

Dee said...

kau jah..bab2 bg direction mmg hancus..hahaha..

cheqna said...

ingatkan kat ganu...hehehehehe
kalu kat ganu nak g serbu terus ni..hahahaha

Lazyf said...

bia betik 2 hengget jah satu jug!!!

Lyn Yusoff said...

nnti bwak akak ok.. hehehehe

Anne Boleyn said...

ehh macam best je ni. hana selalu pergi kampung baru tu pun sebab nak makan ciken cop jek. hehe. lepasni kena try ni. :)

btw, thanx sbb sudi komen di entry hana. hope lepasni awak sudi tinggalkan komen lagi. hehe :)

p/s: jom baca kisah blogspot demam semalam. huhu

kojah said...

dear dee,
hahahaha alah, skang kn dh canggih kak...kne guna la teknologi tue =P

dear cheqna,
kt ganu ada meggi ketam kakkkkkk!

dear lazyf,
yeeeeeeeeeee, saya tak tipu marrrr

dear lyn,
bulehhhh ajerk...nx week kte jmp ok kak...

dear anne,
mmg wajib try...sape nk jual 1 jug besar 2 hengget dok?

Cik Wanie said...

uish mmg murahlah mcm tue,
mana nak cari mcm tue kan,
hurm...

area2 kg baru,
alamak,
byk jln tue,
kalau akk yg pegi,
comfirm sesat,
hahahah:)

kojah said...

dear cik wanie,
akakkkkkkkkk...depan signboard jln raja uda nih jerk...

suhaisweet said...

Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

kojah said...

dear suhaisweet,
thanx visiting my blog!hope u will visit again! =)

Page number