My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, April 25, 2010

Shopping online...

nie umpama bulan jatuh ke riba...hahaha eceh, kalau orang belanja buleh la cakap camtuh kan...nih boli pakai duwet sendiri...sob sob sob~

hurmmm aku tak plan pun nak shopping2 nih...tapi bila aku masuk fb sepet, aku ternampak ada orang tag baju nie kat wall dia...teros aku macam wahhh cantik jugak kan!

apa lagikkkk...aku terjah la tuan penjual baju tuh...survey2 apa yang patut...haaaaa korang kena survey2 jugak tau...baca testimonial customers...mana la tahu kena tipu ke apa kan =P

bila dah check2 semua ok, teros aku mengorderrrrr...tapi amik masa la jugak nak sampai umah aku...aku lagik suka kalau arini aku bayar, esok zassss teros sampai...wah berangan anak raja pulak aku nih...muahahahahahaha!!

ampunnnn yana ;)

baju yang aku borong nie lebih kurang macam baju nie...tapi baju tuh lagik cekik darah la wei...

eee, tak sabar dah nie nak g tempat cejukkkkkkk...yuhuuuuuuuuuuu!


haaaa dapat fridge magnet nie baru betol umpama bulan jatuh ke riba...bukan takat fridge magnet, dapat nasik ayam yang bertambah2 aku makan...hikhikhik

tapi gambar nasik ayam tuh tak dok la...aku jadik malas nak bergambar...


2 comments:

milimilo said...

online shopping mmg best tmbh2 kalo dpt cpt gila itemnye n xde defect ape.yg penting duit ada =)

kojah said...

haha betol2...yg pnting ada duwet...xda duwet ternganga je la...huhu

Page number