My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, April 08, 2010

Swasta bukan government...

*gambar kenangan dulu kala...eh nak tanya...kalau pakai chrome, gambar tak leh adjust atas bawah eh?


yes, tempat yang aku dapat itu adalah swastaaaaaaa...

hurm kalau government aku tak kisah kot kalau tak dapat...lagipun parents aku memang dah gtau siap2 dah kalau nak practical kat kerajaan, memang tak kan dapat duwet sesen punnn...

tapiii yang aku dapat 150 nie adalah dari swasta...alahhh, aku tak kisah pun 150 tue sebenarnya...yela, dari tak dapat langsung kan...atlesat ada la jugakkkk seratus lima puluh hengget tuh...

cuma aku agak terkejut la bila kengkawan aku dok canang, 'wei, kalau ko practical kat tuttt, paling koman dia paling ko 400 hengget tau'...alih2 bila aku dapat surat, tertulis 150...tuh yang aku terkejut sangat2 tue...

btw, aku memang dah accept pun tempat practical tue...yela, kang aku tak accept kang, mau yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran pula...hukhukhuk

tapiii kalau ada company lain yang offer aku lagik bagus, haruslah aku bye2 kan sajork...hahahaha

ohhh yes, tempat yang aku dapat nie tempat yang aritue jugak yang aku naik temperature ckit aritueeee...hikhikhik alaa, yang kejap surat aku ada, kejap surat aku hilang tue...ha ko tak payah carik entry tue...aku dah campak jejauh...lalalalala


8 comments:

CoOkiE MoNSter said...

uwaaaahhhh........comelnyeeeeeee... dak yang kat belakang ko tu kan?? kan???? haha....by d way, ko dpat praktikal kt seremban? kek mano??

*ayu the sun* said...

chrome boleh kojah.. highlight gambar..lepas tu control X and pastu control V kat memana nak..

atty's said...

pratical elok2 jah..

sueanne said...

owh yg hangin tue ehh..tau..tau..hahaha

♥ FeRra ♥ said...

yup syg..
kalo kai google chrome mmg x leh ubah pic 2..
eh.kalo kai explore leh ke ubah pic?
ate ku slame nie kai chrome jek.
ingt an mmg kai sume x leh ubah..
haha!~

JIVEBUMZ said...

selamat berpraktikel!
baik swasta dapat income bleh soping hihi

Dee said...

sikitnya kojah..akak praktikal dulu tahun 1994 pun dpt allowance company tu byr 300..x campur lg allowance dr itm..hehehe..apsal kedek sgt company kt seremban nih..

kojah said...

dear cookie,
hahaha tp yg kt depan tuh lg cun dr blkg...muahahaha a'ah aku practical dkt2 ngan umah aku jerk...tmpt btol2 msg aku eh ;)

dear ayu,
owhh thanx kak...muahssss =)

dear atty,
ok kak...tq...akak pe citer?

dear sueanne,
bagus kak...msti ari2 akak melekat kt sini...hihi

dear ferra,
sblm nih aku kai mozilla mmg bleh ubah...bila kai chrome mcm pelik ckit...huhu

dear jivebumz,
tuh la kak...nk g bercutiiiiii!!huhu

dear dee,
tuh la kak...rate kt srmbn mmg gitu kot...sbr je lah...huhu

Page number