My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, April 21, 2010

Bestnyer petang nieeeeeeeeeeeee!!

'sure ko xleh tdo mlm nie'
'hahahaha'

nie conversation malam tadik yerk...

tapi ko agak2 buleh tido tak?

buleh ajeeeeeeeeee...mana tak nya...semalam aku punya final exam workshop la...alaaaa, yang kena wat turning tue...balik2 bilik je dah kebabommmmmm...

tapi sebelum kebabom tue dah senyum2 indah...first sebab hal petang ini, kedua sebab berjaya menjawab final exam workshop dengan begitu riang sekali...alhamdulillah =)

adoyaiiiiiiii, banyak giler assignment nak kena submit nih...semua due date ari jumaat nih...dahla tak reti buat...ada sesape nak bagik copy n paste??lalalalalala

haaaaaa disebabkan terlampau kegirangan juga, aku malas nak buat all the assignments...buleh?hakhakhak


8 comments:

Sharinginfoz said...

macam ni pun ada he he he

Dee said...

dh dpt reward tu..jgnlah malas2 dik..tingkatkan lg usahamu itu..hehehe..

lily lotus said...

sabar kojah. kang terlebih sudah lain jadinya (jeles tak bertempat)..have fun yer

Gieyana said...

alahaiii..mesti pening wat eseyment kan..paling x sukaaaa...huhu

kojah said...

dear sharinginfoz,
ada bro...haha

dear dee,
mmg wajib kak...klu xkne tarik...huhu

dear lily,
thanx kak ats peringtan...hihi jom jln2 =)

dear gieyana,
mmg penin tuh xsempt nk blogwalking...huhu

milimilo said...

aku suka buat last2 minit asignment.baru ah terase keadventurean nye.hahaha

atty's said...

apa ler yg buat kojah happy sgt tuh..

kojah said...

dear milimilo,
aku mls nk korbankan masa tdo aku...HAHA

dear atty,
hihihi =)

Page number