My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, May 16, 2010

Selamat bertunang Atikwirdas...

Bila aku tengok satu persatu kenkawan aku dok view blog aku, baru lahhh aku rasa menggelupur nak update pasal nih...

hahahaha ampun la yo...cek busy ckit minggu nie...lagipun sape suro korang tak remind kan aku berjuta kali =D


aku sampai rumah atik kira sap sap soi majlis baru nak starttt...

memula tuh memang excited sangat2 aku nak g...sebabnya aku ingat kenkawan aku yang lain pun ada sama...tapi alih2 aku sorang sajork pompuan yang datang...ceh!

yang 2 orang pompuan kiri kanan tue bukan kenkawan aku ehhh...itu kawan2 atik masa sekolah dulu...


saat yang berdebar2....

haaaaaa mehla korang kongsi2 ngan aku apa yang korang rasakan saat ini...mana tahu aku sok2 nanti demam katak trosss ;P


'atikkkk, tunjuk lah tangan ko nak amik gambar nih'

ewahhh, banyak tol cincin2 kat tangan ko ek...yang sendirian berhad pun adoooo...cincin tunang yang tangan kanan tuh, cincin merisik pulak yang tengah2 tangan kiri tueee...

gelang tuh pulak bertindak sebagai penyeri tangan...dak gitu atik?


yang mana kawan2 aku lelain yang tak datang, atik merajok dengan korangggg...gasak lah korang...sape suro tanak datang...lalalala


budak lelaki yang datang pun hanya 2 orang sajork...yelaaaa, nama pun minggu peperiksaan bagik student...yang aku datang nie pun secara kebetulan gitu...

kalau takkk, ngan muka2 aku sekali tak nampak...


hantaran dari kedua-dua belah pihak...

amboiii ko atik...senyap2 je kan nak tunang...korang tahu, 2 ari before tunang barulah atik calling2 kitorang cakap nak bertunanggg...

tak ke semua orang terkejut tahap gajah bila mendengarnya...hukhukhuk


tapi makanan dia jugak yang super duper sedappppppppp!

eh, masakan orang kelantan memang sedap2 kan...mOtip?lalalala

btw atik ngan fitri, ari korang nak kawen sok-sok, tolong bagitau aku awal2 yerk...senang ckit aku nak block tarikh...mana tahu, masa tue la aku sibuk2 nak fly ke Bali...muahahahahahaha

anddd selamat bertunang n moga cepat2 kawen iyooo ;)



4 comments:

Dee said...

masa bertunang tu feel dia debar2..mcm org lelaki nk kena sunat..hahaha...

kojah said...

owhhh camtue ek kak...hahaha

churalliya said...

nama atikwirdas mmg unik.. ingatkan kat opis ni ada sorang je yg ada nama tu.. hehe.. glamer nye tunang.. jeles aii..

kojah said...

akakkk...kwn sy nih satu tmpt keje ngan akak gak...akak 1 tmpt keje ngan akak vp kan...tp xtau la satu opis ke idak...huhu

Page number