My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, May 17, 2010

First day as a personal assistant aka pa...

whatttt?pa????

itu lah realitinya...hukhukhuk

apa pandangan korang mengenai pa nih ek??nak jugakkk aku tahu...

nie antara pandangan kenkawan aku yang terdekat...




situasi 1 =>
kawan: ko watpe cuti sem nih?
kojah: keje...
kawan: keje apa?
kojah: pa boss...
kawan: hah??bestnyerrrrrrrr!!
kojah: hehehehe

situasi 2 =>
kawan: nape ko dok umah sewa cuti sem nih?
kojah: aku nak keje...
kawan: keje apa weh?
kojah: pa boss...
kawan: haaaaaaa mesti ko ada skandal ngan boss ko nih...ati2 tau...blablabla
kojah: hehehe

situasi 3 =>
kawan: weh, ko keje ke cuti sem nih?
kojah: a'ah nape...
kawan: yela, ko keje apa...
kojah: pa...
kawan: ati2 weh...jangan ko amik bini dia sudahhh...hahaha
kojah: hahahaha over la ko nih...aku kenal kottt bini dia...

so apa pendapat korang pulaaaaaaa????



*opsss, pukul 8.25 i dah sampai opis okkkk ;)



7 comments:

Dee said...

oh..komen kwn kojah x boleh blah..nak2 tang bos pikat PA tu..napa akak dh keje as PA 13 tahun xde org nk pikat ye..hahaha..

atty's said...

palin besh keje..PA..8 jam keje..1 jam je yg keje betui2..ekekeke..heaven..

syafawani said...

bos laki ke pompuan?hehe
emm bukan senang nak jadik PA tu..
kadang2 fedap gak..huhu
em jadual bos jangan tersilap wehh..ngamuk kang..ihik..
n kena alert all the time dengan emails n everything..wahh stress!huhu

SYANI said...

tak kisah le keje apa pun janji niat kite kerja ikhlas kerana Allah Ta'ala..

Bak pesanan anak aku..
"innama a'malu bin niat" [setiap perbuatan harus dimulai dengan niat}... insaf aku kejap!

kojah said...

dear dee,
sebab dorang tahu akak dah ada suami and 2 orang ankkkkk!haha

dear atty,
hahahaha sy xbleh kak...kene menimbun...

dear syani,
hihi thanx kak for the info =)

catz said...

good luck for ur new job.
:).
pa oke je..best gak..asal rezeki halal.
:)

QayQay said...

PA?exciting kalau kena pada tempat. Org kanan boss,semua kena tau, semua kena ada kat fingertips. Kitalah kawan dia,kitalah tempat maki hamun dia. PA is one kind of exciting ob!

Page number