My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, May 24, 2010

Ribs...Seafood...Steaks...

excited wehhh...dah kata ada orang nak belanja makan mahal2...hiks!

ehh yang mana tak tahu tuh, bukan si baju biru sajork yang belanja okkk...aku nih pun ada belanja dorang sama...tapi tak kan aku belanja orang aku pulak nak kepochi2, haiii saya belanja dorangggg...gitu?

hai emOsi plak aku pagi2 nih...gRrRrRr!!


tony roma's...iyeahhh, aku pestime nak makan siniiiiiii...

aku rasa la, sure orang yang tengah makan dah leh agak yang kitorang pestime makan sini...maklom laaaa, bergambar sakan...hakahakhak


2 orang tue konon kusyuk tengok harga makanan...padahal dalam hati masing2, apa makanan paling mahal kat sini?hahahaha

yang tak tengok harga tue pulak, arghhhh malas la nak tengok2...mesti dorang pau aku kaw2 nyer...lalalala


haaaaa masa mula2 kitorang masuk, kitorang tak dapat seat yang special camnih...kitorang dapat kerusi yang biasa2 sajork...tapi bila si redzuan mintak permission untuk duduk tempat camnie, dorang ok sajork...

i likeeeeeeee tapi kenapa kerusi dia masuk bontot ke dalam?hahahaha betol weh, bontot rasa tenggelam cane ntah =D


sebagai pencuci mulut, kitorang jamah (wahhh ayat!) durian pancake dulu...eh sedapppppppp!tue gambar atas kanan tueeee...


dalam banyak2 air, air aku paling sedappppp sekali...paling murah plak tuh...dorang punya lah order air mahal2, konon2 nya sedap lah...rupanya2 rasa macam ubat...kehkehkeh

air saya yang tengah2 ituuuuu...hurmmm jangan ditanya air tue nama apa hekkk...acik malas nak ingat...


makanan saya...fish n chip...


makanan cousin saya...ayam kulit merah...buleh??


makanan redzuan...ayam barbeque kottt...huhu


dalam banyak2 makanan, aku rasa makanan aku paling sedap sekaliiiii...hahahaha haruslah puji makanan sendiri weh...

eh tak, semua makanan sedap2 belaka...tapi aku tengok la, ramai yang order ribs steak ke apa ntah...huiii, terliur2 aku tengok makanan tueeeeeee...


ok, jemput makanan semuaaaaaa...

ko tahu2 je lah bila makan tempat mahal2 cenggini, portionnya adalah besarrr...so possibility tak abiskan makanan adalah tinggi...huhu

tapi bila tak abis apa lagik kan, bungkusssss saje...rugiii oh kalau tinggal camtue jerk...


dan ini adalah sauce nyaaaaa...yang paling sedap bagik tekak aku ada 2...yang biru tue dengan yang dah tertanggal tulisannya...


7 comments:

ct_nurmarlissaa said...

ermm..cam bestt jeww...cete arr pricess nyerr.....

Dee said...

tu restoran western yg sedap..mmg harus cuba steak..makanan dia mahal tp sharelah next time..sbb portion dia besar2..mmg x abis sorang..

kojah said...

dear ct,
makan2 nih adalah seratus lbh...huhu

dear dee,
mmg harus try kak...xpyh share2...tak abis bungkussss...haha

ChiLaBaey's said...

Nanti try pulak set ribs dia... sedap giler... jangan ambil yg seketul besar, order yang 5 batang punya.... best.... :)

kojah said...

dear chilabaey,
owhh ok2...tuhla nmpk ramai order yg tuh...terliurrrr...btw, thanx bro...

ChiLaBaey's said...

Nanti ada entry sikit untuk Kojah tau di blog saya... Pasal apa..??? Adalah... :)

kojah said...

hah??pasal apa bro??pasal makanan nie ke??berdebar2 dah nih...huhu

Page number