My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, May 20, 2010

Meatball yang meletOppppp!!

orang lain dah lama dah merasa, aku baru kepOh2 nak merasa...hahahaha haaa nie pun sebab u ols lah nih...dok tayang2 gambar makanan kat blog, aku pun terliur sama...

nah, sekarang bagik korang yang tak merasa lagik terliurrrr =D


rupanya kat ikea nie bukan hanya ada meatball sajork tapi pelbagaiiii jenis makanan...ada spageti, ada kek, ada ayam, ada udang (kes tak ingat nama makanan)...

haaaa ko pilih jeee ikot selera tekak ko...tapiii kenkawan aku cakap jangan makan spageti...tak sedap...


aku malu2 sikit kali nie...harap maklom...lalalala


first round...

aku tak tahu apa ntah mOtip dorang letak jem kat sini...maybe stail2 orang sweden makan cenggitu kottt...takpun itu bukan jem?ntahla...hahahaha

eh meatball ini sangat sedapppppppppppp!!


secOnd rOund...

kata pestime aku datang sini...so harus menggunakan kesempatan yang ada untuk memenuhi ruang perOtku...oh makkkkkkk, berat saya naik lagik 2 kilossssss...mampos!

bagik aku ketiga2 makanan ini sangattt sedap...especially ayam kuah coklat tue...hahahaha sorry la yerk, aku tak ingat nama makanan tue...


the environment of Sweden...hakhakhak



wahhhhhh syorga ok kalau dalam bilik aku ada wardrobe cenggini...tak payah risau2 adik beradik aku nak sarung kasut2 aku...muahahahaha

takpe2...tunggu ai jadik millionnaire sok2...tungguuuuuuuuuuuuuu ;D


14 comments:

Kaseh said...

dah try karipap ikea yang? pun meletops gak.. adoi..akak da teringin da ni.....

Kaseh said...

dah try karipap ikea yang? pun meletops gak.. adoi..akak da teringin da ni.....

[z@ck] said...

tahniah..anda berjaya buat saya kecur liur..
x pernah lagi merasa meatball ikea

azaliahjsalleh said...

yupz2 meet ball mmg sdpppp
kempunan la plak =)

E'za a.k.a aiezza sue said...

ya lorr..berkali dah makan pun tetap terliur dan terliur lagik setiap kali tertengok pic c meatball itu :D

Dee said...

napa ko x beli karipap n also kek daim cek oi..yg tu sedap..ayam peha kuah cekelat tu akak x suka..kehkehkeh..

ChiLaBaey's said...

Baru semalam saya ke Ikea makan kat situ... makan salmon... memang bestkan... rajin2 lah datang... hehehhee... :)

rasp said...

i kalo ke ikea...
suka meatballs dia tu...
suka karipap dia...
and oso ice cream dia hehehehe

lily lotus said...

thanks sebab bagi akak idea mana nak pergi makan weekend ni :D

catz said...

oh ye..next time try kek daim oke..sedap gila.
ahak.teringin pulak.
uhuk.
jom kojah.

catz said...

salam,

hi kojahhh..
lama akak tak singgah sini.
dah banyak tertinggal cerita ko dik.
travel ke mana pula?
baru ni ada offer AA tambang 0. dah book? sampai 23 hb.
:)

meatball ikea itu adalah pebret akakkkk!.terliur gila oke melihatnya.
kalau lah dekat. mahu ku terjah sekarang.
:)
btw,suwit nya kojah dgn baju kurung itu.
:)

kojah said...

dear kaseh,
dh try kak...kwn gak suggest...tp lupe nk amik gmbr...mmg sedapppp kan!

dear zack,
meh dtg kl meh...aku blanja...

dear azaliahjsalleh,
hikhik jahat kan sis bagik org terliur...

dear E'za a.k.a aiezza sue,
hihi amponnn kak...

dear dee,
karipap sy beli la kak...kek daim yg xbeli...xpe pasni sy singgah lagik..huhu

dear ChiLaBaey's,
salmon?adeh, terliur nk makn plak...

dear rasp,
ice cream pun ada ek kak?nk try lah nnti...huhu

dear lily,
welcome kak...samat menjamu selera =)

dear catz,
haiii kak...sy aritu pun ada singgah blog akak tp xcomment...ngee yg airsia tuh xtau nk book g mana...akak leh suggest kan x?tp nk negara2 asia je la...huhu

dear catz,
jommmm kak!

Kancilbiru said...

bila tah nak pegi makan meatball dia...sungguh aku terliur...padahal dekat ja nak p..

kojah said...

hihihi dekat kak?bestnyer...g sajork...

Page number