My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, December 24, 2010

Thanks for your support!!

Saya sudah pulang dari bercuti bersama keluargaaaaaaaaa...overall memang best giler tahap taktahunakcakapapadah!

malaysia~singapura~indonesia...

tapi serius, masa bercuti memanjang aku pikir hal kerja...ohh kalau ada anugerah pekerja terbilang nie, saya lah penerimanya kottt...muahahaha pang sedasss!keperasanan sungguh la...lalala *bosh, bagik free trip next year untuk saya tau!*

selain kerja, agak2 apa yang aku ingat ari2 lagik?yesss, my lovely beloggg!ari2 kot aku kuar masuk blog nih...


eventhough kadang-kadang terasa 'bosan' tapi training nih tersangatlah BESTTTTTTTTTT!!


my good buddy!!

chinese okey tapi tak lokek dalam memberikan segala tunjuk ajar...thanks so much my buddy!!


my group...u guys are awesome!!

sedih okey aku tak dapat join dorang masa graduation day di mana graduation nya adalah pada hari selasa baru-baru nih =( bila tengok balik gambar-gambar dorang kat fb, teros rasa macam hoh!ruginyaaaaaa tak joinnnnnnn!!

hurmmm sekarang tak sabar mau kembali bekerja...dah berapa minggu dah aku bercuti nih...hiks!nih pun nak jumpa my business associate jap...boboiii!


5 comments:

cikbunga said...

seriously klu ada award tu mmg i tekan button 'like' kojah banyaaaakkkk kali.. hehe.. baju kembang2 tu mengancam la.. nak jugakk..hehe

atty's said...

kojah ni asyik ingat keje je ..mmg perkerja terbilang terbaik betul lah

lily lotus said...

wahhh makin maju adik akak ni. teruskan usaha yer!

mummysyafie said...

sekali sekala join training pun ok gak dear..leh lari dari suasana pejabat

kojah said...

dear cikbunga,
haha ketagih kerja gini lah...hurm baju tuh murah sajork...berapa puluh ntah...

dear atty,
ntahla kak...sbb hepi kerja kottt

dear lily,
thanks for your support kak!

dear mummysyafie,
betul2...lagik2 kalau training bestttt!

Page number