My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, December 14, 2010

Last kisah sejukkkk...

Tido semalam jerk kat cameron nih...tuh pun memacam kisah gossip yang aku dengar...tetttttttt!


anak-anak dara yang bangun lambat...haha pas semayang subuh, memasing tarik simut tido balik...


first kita menuju ke ladang setoberiiii...aku hanya berposing...


dorang borong sakan strawberry dan jem kat sini tapi aku habukkk pun tak beli...

sebabnya aku terbayang-bayang kesedapan jem strawberry kat the cool point hotel...ohh aku pergi beli jem kat the cool point hotel nih pun masa aku pergi ngan family duluuuu...pastuh aku ada pergi ngan kawan aku pulak, aku beli jem kat pasar malam ari sabtu tuh tapi tak sedap langsung!

sejak tuh aku nekad, biarlah pergi cameron banyak kali pun aku takmo beli kat tempat lain dah, the cool point hotel gak yang aku carik-carik...masa nih sampai 8 jem sekali aku borong...dapat banyak discount...i loikeeeee!tempat tuh adalah hotel tapi dia buat business jem strawberry skali...rasanya ladang strawberry pun ada gak kot...

landmark dia adalah belakang station bus kat cameron tuuuuu...


cute gilerrrr budak kecik nih!!


yang nih aku beli yang nak letak kat seat belt tuh...tapi rata-rata semua teka aku nak letak kat peti ais...apakah?


ke teh BOH...


en khairil sefamily tak dok dalam gambar...sebabnya dia ada hal dengan family dia...


penat lepas merasa air teh FREE...haha


1 family...cute-cute oh anak-anak dorang :)


1 bapak, 4 bini dan sorang anak...hakhakhak


sape datang cameron tapi tak terjah teh boh memang rugi...view dia cantik-cantik ohhh...cuma nak ke teh boh nie, jalan dia sempit skittt...kalau berselisih kereta, pandai2 la angkat tangan suro kereta lain berhenti ke hape kan...

boboiii, nak cepatttt...nak meronggeng ngan mak *~*


3 comments:

mekchu said...

sejuk kan mata bila pandang warna hijau.. gmbr dgn 4 bini tu mmg kelakar..

Ms_EIDA said...

Wow !!
bestnyer jalan jalan . .

Sy tag awk join blogLarian . .

http://msieda.blogspot.com/2010/12/terjah-bloglarian.html

Jom join =)

kojah said...

dear mekchu,
sbb tuh la kl panas...bangunan mencakar langit ada sekelilinggg...

dear ms_ieda,
hihi jalan2 mmg best...cuma duit jerk kena best2 jugakkkk...

Page number