My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, December 13, 2010

Eh kisah sejuk lagikkkk...

Ehem ehemmm!mood aku tengah bercuti sekaranggggg...so jangan ganggu dengan hal2 kerja yerk...aku tak nak pikir hal kerja sekejap...lalalala lagipun ini permintaan dari parents aku jugakkk...

abah: cuti la kejap...asyik busy 24 jam jerk...dok rehat2 kat umah...

see, saya anak yang menurut perintah :P *ehhh, sape akak opismate yang satu opis dengan abah saya tu???saya nak kenal-kenal laaaaaa :)


ini sambung lagik kisah di cameron siri kedua...haih, sape la yang tangkap gambar nih...nampak tangan sipi-sipi...

aduhaiiii, aku lupe la nama apartment yang kitorang beradu nih...ada sesape yang tahu?apartment nih ada 3 bilik...dapur semua ada...tv pun ada...nama pun apartment kan...hihi


owhh ini lakonan semata-mata...sebab tuh la aku tak suka pegang camera, aku pun tak buleh nak berlakon sama...HAHAHA

nak beli camera besar godang tuh pun pikir empatpoloh kali...sebabnya of course la aku yang sah2 jadik photographernya nanti...hasilnya muka aku yang ilek pocik! (padahal tak dok budget lagik)


tadaaaaaaaa!!sedar-sedar semua dah tersedia rapiiii...beshhhhh!

kojah: doctor, ada nak tolong pape tak?
doctor: eh tak payahhh...saya buat semua...blablabla

doctor tuh adalah bini bos hakuuuu...


teka tukang masak yang mana satu?thank you so much doctor natalia...steamboat nie sangat sedappppppppp!!siap ngan ikan kerapu bagai pun adooooo...


aku?tak pandang kiri kanan dah...zassss masuk mulut, nyum nyum!

semua nih makanan, bilik di sponsor oleh bos aku, en khairillllll...thanks so muchhhhh en khairil!


epi besday to you, epi besday to you, epi besday to my boss, epi besday to youuuuuuuu!!

kelasssss ok boss aku nih, dah la semua percutian nih ditaja oleh dia, dia plak annouce 1 free trip untuk next yearrrrrrrrrrrr!flight dan accomodation ditanggung sepenuhnya...

FREE tuh wehhhh, tapi ada la syarat-syaratnya...kalau ikot syarat2 tuh, aku tak layak lagik, huwaaaaaaaaa!!

ohhhh en khairil, include my name puhlissssssssss (sambil kelip-kelip dolly :P)


2 comments:

atty's said...

beshnya dpt bos camtu..ada keje kosong tak kat sana .

kojah said...

mmg BESTTTTTTTTT!!ada, nak keje ke kak??mehlaaaa

Page number