My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, December 06, 2010

Fink lappy...

Serius sebelum nih tak pernah pun terpikir aku mampu beli laptop sendiriiii...selama nih harapkan duit mak pak sajork tapi nie kali nie duit betul-betul hasil titik peluh saya sendiri...nampak tau tik tik tik keluar peluh tu bila penat bekerja :P

so barang pertama adalah hp belakberi dan ini barang yang kedua hasil duit gaji sendiri :)


kelasssssssssssssss!!i loikeeeeeeeeeeeeeee!sape yang teka lenovo tuh, nanti ai bagik sumthing yerk...

disebabkan ada yang bertanya berapa harga laptop sekian sekian, mehla saya bagitau yeee...tapi sape yang loyal readers aku sure dah tau yang aku jarangggg sangat nak bagitau benda pape terlalu details dalam blog kan...means harga sekian sekian memang susah la aku nak bagitau...


tapi nape ntahla kali nie aku terbukak pulak pintu ati nak bagitauuuu...kot-kot la peminat FINK tegar pun nak beli sama kannnn...

harganya adalah rm1399...bodek-bodek dapatlah rm1350...kat mana aku beli?kat low yatt ye kawan-kawan...

kojah: bang, laptop nih dah berapa lama kat pasaran?
brother: baru 2 bulan dik...

actually aku nakkkkkkk sangat laptop dell pink...tapi satu low yat aku carik totap tak jumpa-jumpa...katanya dell kena order pakai online skang...nasib la kau wahai dell, rezeki saya bukan kat situuuu...

lagipun family aku kalau bukan dell adalah hp, kalau bukan hp adalah dell...brand lain kitorang tak pernah try lagikkk...


nie free gift yang aku dapatttt...semuanya ada 8...eh ke 9 ek...


yang bestnya dapat minum air freeee...hahahaha so kalau korang g beli benda2 gini, mulut kena manis tauuuu :P

3 air tin kerana saya ada 2 bodyguard yang memfollow...lalalala

terima kasih bang~


6 comments:

Ms_EIDA said...

Aha !
MMg tgh kumpul uit pun nk beli dell pink ni !!
=)

eT said...

serius cantik lappy pinkky tuh...
me pon nk balut la lappy ngan kaler pink..ngeh3...

nyway...hadiah cik kojah dah sampai..

http://maziati.blogspot.com/

atty's said...

memang cantik..ni yg terbekanan nie .

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

congrats!!!
tomey r lappy baru u, i pun minat fink kaler..
lappy hanya pink kt cover luar aje.. huhuhu.. kena dekarasi la sket.. :P

Kancilbiru said...

wahh banyak free gift tu..kedai mana tu cuba habaq mai..nak p serbu...memang tgh cari laptop nih..hehehe

kojah said...

dear eida,
dell pink mmg cantikkk!tp saya carik 1 low yat xjumpa2...alih2 amik lenovo...

dear et,
apa lagik kak, sambar laptop baru la...hihi

dear atty,
g beli kak...bagik sama :)

dear ummi alya,
thanks kak...terharu sangatttt!beli baru kak...bagik sama :)

dear kancil biru,
kedai tuh kt atas kak...akak naik escalator belah kiri...

Page number