My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, December 13, 2010

Tak suka facebook yang baruuuuu!

Eeeeee, mencikkkkkk!

nak comment orang pun tak senang...secara automatik orang yang terlalu busy body nih tahu kat page sape sekian sekian aku comment...

ehh, ada cara tak nak kembalikan facebook yang lama?senang-senang aku rimas sangat aku delete jerk facebook tuh kang...

sikit-sikit notification ko jerk...muak dah tengok...


9 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

betol 3x

♥ FeRra ♥ said...

boleh. ko deactive lu fb ko. den ko tggu dlm 10 mint o lebh. den ko aktive an lik . setting sume balik tnpe private. pahm x? kire jgn private pape lu. dh nmpk wall mcm lame baru ko nk private lik pn xp.try le. nie mem ku yg gtau

pearl said...

mungkin ni bole tuka

how to change ur new profile to old profile look,
[1.] Go to Account Settings. [2.] Click Deactivate Account. [3.] Choose 'I don't understand how to use Facebook.' [4.] Do not check Email opt out. [5.] Deactivate. [6.] wait for 3-5mins or longer and log in again. [7.]
FINISH ! selamat mencuba ^

hasrul hassan said...

Salam ..
dah terkena .. hmm sib baik saya lom ubah lagi .. sebelum ni tgk cam ramai je merungut pasal fb baru ni sebab nampak menyusahkan ...

Kojah .. rasanya tak leh nak patah balik ler .. kalau dah guna baru tu ... memang camtu ler sampai dia ubah lagi ... huhuhu...

sumpit said...

hahahahah btl2. ku dah la guna tenet murah... jagi bertmbahlah slow


| Jemputan untuk menyertai GA | Domain untuk dimenangi |

Ikhlas
- Qalish [Dot] Com -

[-suziey-] said...

aah kan..xprivacy btl..sume aktiviti diannounce..ke ade setting dia kot..hehe..klu jmpa btau ok :D

p/s: thanks for the hadiah yek..dh terima last week..tshirt bandung utk 2nd winner contest gbr percutian paling menarik :)

Lazyf said...

btulbtulbtul...
facebook "facelift" nih mcm x menarik n x brape user frenly...
:-(

'aishah (◕‿◕✿) said...

ha betol, betol, betol! :P

kojah said...

dear nurul aima,
sy ingt sy sorang je xsuka...hihi

dear ferra,
wahhh bagus2!thanks beb!

dear pearl,
thanks soooo much sis!

dear hasrul,
tuhla sy nih cpt benor bosan...pastuh rs mcm ada mata-mata yg dok perhatikan...eee, awat la facebook buat cenggitu ek...

dear sumpit,
akak guna tenet murah lg mencabar keimanan...hihi

dear suziey,
betullll, nnti semua org kepochi nk amik tauuuuu...akak, sy dh jumpa...akak baca komen2 kt atas tuh...tp sy xtry lagik la...

dear lazyf,
tuhla bohsan kan?

dear aishah,
kita pun automatik rasa nk skodeng page org...HAHA

Page number