My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, December 22, 2010

Kantoi secara automatik...

Nih kisah sambungan dari 284 yeee...haha (sorry tak leh nak link kan sebab update pakai hp)

Pas mandi bilas segala, aku naik balik 284 anak tangga ituuuuu...yes, kugagahi jua demimu wahai jeans...betul tekaan kak lyn dan juga kak atty!

Tapi percayalah pada mulanya aku memang dah surrender awal-awal...gila apa nak naik lagik nih?tadik pun dah tercungap2 tak cukup napas?

Owh kefelikan di situuu...dulu masa jaman bersukan dulu, 8-10 round slumber badak jerk...skang?nak jogging sekali setahun pun dah tak ingat macam mana kaedah jogging...

'Eh jeans nih bukan sepoloh hengget duapoloh hengget!chaiyokk kojah, ko kena naik jugak!' Kata kojah dalam hati dan sanubari...hiks!

Balik-balik umah...tido segala...bangun-bangun pagi...

Kojah: mak, sakittttnya...tolong jah urut kaki boleh mak?
Mom: nape jalan terhenjut2 nih?
Kojah: sakittttttt

Tak pasal-pasal kena di interview selepas tuh dan kantoi lah kisah kojah bermandi-mandi di air terjun :p



Okey babai u olsss, nak sambung hoyeh hoyehhh!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6 comments:

Dee said...

oh..ni jenis gi mana2 x ckp ngan mak ye..babab karang!

atty's said...

wakakkaka..kojah..akak selalu mcm tu ..berkat pergi mana2 tak inform sama mak..tu lah padahnya wakakakkaka..lenkali jgn buek lagitau

kojah said...

Dear dee,
Nih kwn2 ajak last minute kak...kol 8pg dorang kejut, kol 10pagi gerak g air terjun...lgpn sy dari umah sewa...pas air terjun baru balik umah kt seremban...tapi mmg klu g dekat2 xgtau mak...kalau g jauh2 mcm cameron, genting baru gtau mak...hihi

Dear atty,
Xsempat nk gtau mak kak...mak pn dh tau anaknya gitu...klu dekat2 mmg xgtau...klu g jauh ckit baru gtau mak...hihihi

ct_nurmarlissaa said...

ermm..air terjun...besttt tulll..tp skrg musim hujann...bahaya...yang

ct_nurmarlissaa said...

ermm..air terjun...besttt tulll..tp skrg musim hujann...bahaya...yang

kojah said...

dear ct,
a'ah skang bahaya...sy g nih ada la bulan lepas...dh lama dh tapi baru nak update kak...hihi

Page number