My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, December 02, 2010

Cameron Highlands => Memang BEST lah korang!!

Bila yerk aku pergi cameron highland?tak ingat sudahhh...yang aku ingat cejuk2 sajorkkk...hahaha tapiii nak kata cejuk sangat pun tak, panas sangat pun takkk...

cuma kalau aku pergi lagik memamg confirm aku tak kan bawak baju cejukkk...yang nih pun main pasrah jerk aku tak bawak sweater bagai...sebab aku dah boleh agak cuaca di cameron sana :P yang aku bawak untuk cover di kala kesejukan hanyalah stokin...tuh pun bangun kol 3 lebih pagi semata-mata nak cabut stokin...boleh??

aku memang satu tabiat aku dari dulu yang aku tak boleh pakai stokin semasa tidurrr...pernah la aku try-try nak pakai sebab tengok rumate aku cantikkkk jerk sarung stokin kan, alih-alih ntah ke mana ntah stokin aku tuh...hahahaha tapi kalau pakai stokin g jenjalan or g keje boleh pulak cuma kalau untuk tidur, confirm aku akan tanggal punya lah...


susunan gambar adalah terbalik...harap maklom...


berangan kat maldives...ewah bosan la kau kojah!sikit-sikit maldives, sikit-sikit maldives...takpeee, berangan itu percuma dong :P

ehhh maldives mana ada teh2 bagai nih...maldives suatu pulau yang indahhhhhhhhh :)


sape paling hover?oyeahhhh!


bibik, tudung oren mak kepada 3 orang anak yang comles itu, tudung kelabu mak kepada baby yang cute itu...hahahahaha


serius benda nih memang sedap gilerrrrrrrrrrrrrrrrrr!!apa nama dia eh?aku reti makan jerk...huhu


tengokkkk...dari sini dah boleh agak siapa jaguh makan kan?


jaguh makan sentiasa membawa bekal...lalalala

syiok oh ada photographer nih...memang berbeza-beza...kalau kita tak ada photographer:

kojah: wehhh, tolong amik gambar puhlisssssssss (terpaksa merayu-rayu)

kalau kita ada photographer:

photographer: korang senyummmmmmmmm (terpaksa menggedik)


kalau tak ada photographer, sanggup kah dia memanjat tangga untuk mengambil shoot cantik sebegini??

*thanks sooooo much my besties!


kasut pun pinjam kasut photographer...hihihihi

boleh pulak masa kat cameron nih kasut aku buat hallll...eee, nih yang tak sabar nak shopping kasut nih...tapi errr errr ~


owhh yang kat depan tuh memang overrr...

ok daaa, nak g jumpa datin-datin japppp...


5 comments:

LyNn HaMzAh said...

syoknya gie CH...

cikbunga said...

syok memang syok.. tp akak tak tahan jalan pusing2 kat simpang pulai tu.. mau muntah sepanjang jalan.. hehe..anyway..lawa baju..i likeeee

rasp said...

nak gi CH uwaaaaaaa

xplorer said...

tak jem ka time cuti skolah ni kat sana

kojah said...

dear lynn,
mmg seronok tp xsejuk mana dah macam dulu...

dear cikbunga,
a'ah jln situ pusing2 kak...baju?thanks kak...baju beli kt bandung...

dear rasp,
pg kak...ngah cuti sekolah nie kan...

dear xplorer,
tak jem...hihi

Page number