My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, December 13, 2010

Sila ingatkan saya...

Aku nih kadang-kadang sengaja buat2 busy...nak kata busy sangat tuh tak lah kotttt...hahaha

cuma aku pelik ohhh...macam mana la mak-mak orang berjaya update belog dengan begitu suksess sekali...


ok, award nih dah lama kot owner blog nih bagik kat aku...tapi masa aku free2 nih la baru aku terhegeh2 mau terjah...maafkan sayeeee...

terima kasih la yerk...aku bab-bab award ngan tag dah lama aku tinggalkan...dulu-dulu masa baru mentah dengan belog eksaited terlebih toksah cakap la...blogger bagik award teros lompat-lompat atas katil :P

sekarang bukan kata tak appreciate yeee cuma tak ada masa...huhu btw, thanks soooooo much ida!!

eh selain award nih, ada lagik tak tag atau award yang u ols bagik kat saya??saya takut saya terlepas pandanggg...


*feera, yang ko punya aku dah take note dah...nanti aku buat ye sayang...in proses~


4 comments:

♥ FeRra ♥ said...

haha! baru nk ingt an. tibe2 ad lak note name ku ;) oke! hoi. bercuti nie aktiv gile update . cuti2 ;)

mekchu said...

mekchu bukan kategori mak-mak yg perlu dibanggakan.. hahaha.. sama la, kagum cemana dorang bleh update belog smbil anak2 kecik kat rumah..

iDa said...

mkch tow....

kojah said...

dear ferra,
aku ingt cuma MASA sajork...hihi

dear mekchu,
akak pun sama...salute abis lah!

dear ida,
my pleasure dear :)

Page number