My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, December 16, 2010

Bukit Gambang Resort City...

Hari jumaat baru-baru ini kami adalah ke Gambang...nih bukan plan yang dirancang yerk...nih plan terkejut namanya...

tapi terkejut2 pun besttttttt!!sebab iqbal join sekaki!


aku yang datang tanpa secalit makeup...tuhla aku kata, kadang-kadang malas giler nak cecantik...

hiks!benda pink harus dikendong sekali...


oh yes, kat gambang pun ada resort jugakkk...ala-ala bukit merah nun...tapi janganlah dibezakan bukit merah ngan gambang ini...jauh beza ohhhh!

ateee gambang baru nak naik, bukit merah dah bertahun-tahun lamanya...


aku salute abis ngan budak yang tolak trolley (yeke nama dia trolley?) nieee...even bapak aku bercakap berjam-jam lamanya kat tepon, tapi dia still boleh senyum dan teros menunggu...

bagussssssss dik!gitulah service yang bagussssssssssss!!

kojah: nama apa dik?
bell boy: amzar...

abah: berapa umur?
bell boy: 18 tahun...


masuk-masuk ada buah atas meja...bilik pun besar...memang TIPTOP abis!


abah aku amik yang jenis apartment...so ada 2 bilik...


sejadah pun ada sediakan...tapiii bagik aku secara personal, rate bilik kat sini sangat mahal...paling murah harganya 2 ratus lebih...eh ke 3 ratus lebih ek...haaa pandai-pandai jerk aku nih...google yerk untuk kepastian :P


makanan boleh la tahannnn...biasa-biasa sajork, yang penting banyak pilihan...


abah: gemukla jah kalau ari-ari makan macam nih...
kojah: hahahaha

next kita masuk waterpark!!hoyehhhhhhhhhh!!


6 comments:

atty's said...

bila lah nak smpi ke gambang nie

xplorer said...

ok ke tempat ni? mcm tak best jer

Nana said...

wah
beznye kojah
tingin nk g sini
eh adiah kojah dah dpt ritu
tq

mummysyafie said...

resort ni baru lagi kan dear..tak pernah nak sampai kat sini. dulu bukan main opis nak buat family day kat sini..tapi cancel terus

Dee said...

cousin ckp lost world of tambun lg best dr gambang..tp dua2 pun akak x smpi lagi..

kojah said...

dear atty,
g tmpt lain lah kak...bila dah banyak pembanguan kat gambang nih, barulah pg...haha

dear xplorer,
xbesh sbb tmpt baru...haha

dear nana,
best mmg best sbb sy xbayar satu sen punnn...tp klu guna duwet sy sndri, sy takmo p la...ok, congrats again kak!

dear mummysyafie,
a'ah kak baru lagikk...ramai yg nk buat family day kt cni tp dorang cancel sbb mahal katanya...hoho

dear dee,
betullll!tambun tuh lagik bestttt!sbb gambang nih tempat baru kot kak...lama-lama maybe best!

Page number