My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, June 02, 2010

Nak bercutiiiiiiiiiii...

Hok ollohhh...baru 3 weeks keje dah nak bercutiiiiiiii...yela, korang bukan main sakan bercuti last week aku hanya duduk menunggu bulan bercahaya nan tiba...uwargghh...apa aku merepek nih?

yeay yeay!!hujung minggu nie aku pulak nak bercutiiiiiiii...horreyyyyyyyyy!! => sambil terbayangkan pulau2 yang indah...

haaaaaaaa nampak kan header baru aku tuh...actually semua header2 yang ado bukan aku yang buatttt...aku mana reti weh bab2 tue...bab makan sajork aku reti...hahahahaha

yang terbaru terpampang kat atas nun hasil nukilan dari mummy sofea...cantikkkk kan?saya suka sangat sangatttt...actually akak nie jugak merupakan salah seorang peserta header contest yang saya anjurkan dahulu...bagik saya, semua header tuh cantik2 belaka tapi pemenangnya haruslah ada sorang saje kan...

btw, terima kasih banyak2 kepada yang sudi join contest saya tuh...kalau tak, sure tak ada header2 yang meletopsss ituuuuuuuuu...yang mana header yang korang buat tue, aku tak pampangkan lagik, harap bersbau yerk...saya tak mampu nak masukkan semua header sekaligus...hikhikhik

tapiiii ada satu header tue gambar terlampau besar la.....so cane saya nak masukkan yerk???

ehhh jap...kalau saya buat contest camnih lagik ada nak jOin tak?hadiah2 very the berbalOi2 tau =D


4 comments:

Dee said...

boleh buat..tp yg mana x dpt jd pemenang..kenalah bg hadiah saguhati/penyertaan..sbb kojah guna juga nanti kan header dorang..hehehe..

kojah said...

mmg la guna kak...bab hadiah tuh nnti dulu...kena la pikir ongkos segala...gaji sy pun bukan riban2...hihihihi

Eazy Izzuddin said...

selamat bercuti!.
=)

kojah said...

dear eazy,
thanx...

Page number