My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, June 04, 2010

Myvi PINK kau memang debOmmmm!!Rugi lah sape2 yang dah bOli myvi...

redz: tadik kitorang ternampak sesuatu...
kojah: apa?apa??
farizzat : a'ah jah...kitorang tengok tadik...
redz: kalau u tengok sure u menyesal punya lah!
kojah: hahhhh!i tahuuuu!
redz: apa??
kojah: myvi pinkkk...
redz: hahahahaha cane u tahu?



wellllllll...aku memang dah jangka benda tuh...teros zasss keluar dari kepala otak aku...yelaaaaa, dorang ada kerojor ckit kat klcc nun, tak kan bila ko pergi klcc, ko nak cerita benda2 biasa kat aku kan...harusss benda2 yang meletopsss nyah!

ishhh ruginya aku tak pi klcc samaaaaaaa...ehh cane aku nak pi?aku ada benda wajib yang lain yang harus aku settlekan...hukhukhuk

lagipunnnn aku dah penah dengar 2x khabar angin yang mengatakan myvi PINK nak keluarrrrrrrrr...sekali masa aku servis kereta baru2 nih, sekali lagik aku dengar dari mulut marooo...ehhh cerita hal servis kereta pun aku tak publish lagik kan...huhu

ish ish ish...memang makan hati berulam kan jantung la aku tengok kereta nih...abahhh, nak tukar kereta lain buleh?ewahhh, gaya mintak macam kau anak seorang jutawan...kahkahkah padahal kereta sebijik pun tade lagik =D

ok, sekarang sape2 yang banyak duwet, boleh la boOking kereta ini sekarang...yang si boyfriend pula, agak2 nak tackle aweks, sile belikan kereta ini buat aweks tercinta...aku jamin seratus peratus teros jatuh hati dalam-dalam kaw-kaw punya lah!muahahahahaha!!

haaaaaaaa kawan2 aku cakap kereta nih memang seriyes cantikkkkkkkkk...kat pintu tuh ada kaler pink ngan lukis bunga2 sikitttt...dannnn ianya bakal dirasmikan pada bulan 7 nantiiiiiii...

cepatttt u olsss, myvi pink nih limited edition ya!~





*wuaaaaaaaaaaa, aku berkenannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!



11 comments:

churalliya said...

waahh... fenk!! tp kaler dia pekat sgt la pulak.. ngidam nak tukar keta ni.. mmg cari yg fenk..

kojah said...

beli kak...kwn2 sy ckp cantikkkk...dlm dia ada bunga2 pink jugak...eee, jelesnya klu akak beli...hihi

[z@ck] said...

weyh..nak nak!
=P

Dee said...

nasiblah jah..melepas sudah..sian..

kojah said...

dear zack,
beliii beb...tapi bagik aku test drive dulu buleh??

dear dee,
tahu xpe kak...wuaaaaaaaaa, nak jugakkkkkkkkk!!

eddie dewanaga said...

cantik la Jah... cepat2 abis study, keja dan miliki Myvi idaman...!!!

AmY-AdLi said...

nakk belii !
dekat mane eh ?
td pegi klcc takde pon..
ke dekat convention center dier?

lily lotus said...

takpe kojah. hantar jer kat keda airbrush..pink camne ko nak sume ada..hihih..siap lukis2 lagi cun tau

kojah said...

dear eddie,
dh keje nnti sure xnk myvi dh...nk lagik kelasss...hahahaha =P

dear amy,
yup, dkt klcc...area mana sy xsure sgt sbb kwn yg g tgk...huhu

dear lily,
hihihi ok kak...tapiii sen yg tak dok...

ikiqzana said...

harus kojah kena beli.. warna kegemaran kita tu.. cantik2.. suker.

kojah said...

dear ikiqzana,
tuhla kak...tapiii sy klu nk beli tinggal harapan je lah...huhu

Page number