My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, June 20, 2010

Home sweet home!!

Overall Pulau Redang sangat bestttttttttt...

Cuma ada satu part yang tak best...the services dari pihak management resort kat pulau redang...

Rata-rata kawan2 aku yang dah pegi redang ngan tioman, dorang kata redang lagik bestttt...so bagik u ols yang dah penah pegi 2-2 pulau tue, apa yang korang rasa??

Tapi kalau korang tanya aku, aku tak reti la nok khabor yerk...sebabnya aku belom penah menjejakkan kaki ke pulau tioman...hurmm maybe coming soonnnnnnnnnn...ahaks!

Ok babai u olsss...nak tido...kecapetan yang amat...esok kelija...wuaaaaaaaaaaaa!!bos, saya nak cuti esok sehari buleh???


3 comments:

*ayu the sun* said...

bestnya holiday.. cant wait fr ur next update

Sharinginfoz said...

seronoknya pi pulau redang.... apasal tak ajak....

Segmen Kenali Blogger

kojah said...

dear ayu,
hihi holiday mmg best kak cuma duwet sajork yg xbestttt...ok2, sy akn update secept yg mungkin...

dear sharinginfoz,
nih nk ajk la nih =D

Page number